Optimizmom i srećom zračila je glumica i pjevačica Mila Elegović u trenutku kada ju je snimio naš fotograf na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

U elegantnoj crnoj kombinaciji Mila je diskretno istaknula sjajnu figuru, a potpetice od čak 12 centimetara odavale su dojam snažne i samopouzdane dame.

Mila Elegović na špici
Filip Hofer 

'Nije toliko važna visina potpetice nego rez, odnosno pod kojim je kutom postavljena. Samo da ne izgleda bapski', komentirala nam je uz smijeh otkrivši i kako joj je hodati u njima. “Naravno da nisu udobne, važno mi je da lijepo izgledaju. Pa ja sam glumica, a glumcima je stalno nešto neudobno ili nas nešto steže ili nam je vruće”, iskreno je rekla, misleći pritom na razne situacije na sceni i uloge.

“Kad ste me ‘uhvatili’, išla sam na koncert Alfija Kabilja podržati mlade kolege. Uredila sam se za njih najljepše na svijetu”, otkrila je i dodala da je silno veseli skoro objavljivanje njezine slikovnice ‘Zašto ptice pjevaju’ koju je ilustrirala Ana Despot. Istodobno se Mila priprema za ulogu Babette u ‘Ljepotici i zvijer’, a slobodno vrijeme koristi za skitanje po Zagorju i Prigorju.

Više fotografija s posljednje špice pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Kišna špica 4. travnja