Mila Elegović (52) jedno je od omiljenih lica domaće glumačke scene, a zadnjih godina posvetila se i pjevanju.

Glumica se pojavila u četvrtak na predstavljanju nove linije kozmetičkih proizvoda Fraktal Beauty koji su namijenjeni njezi kože zahvaćene hormonalnim promjenama. Zablistala je u bijeloj haljini s remenom koji je naglasio njezin struk, a ova kombinacija je idealna za razne prilike, od poslovnih do svečanih kao i za večernje izlaske. 

Mila Elegović u bijeloj haljini
promo 

Uskladila ju je s lakiranim salonkama koje su dodatno izdužile njezine noge dok je kosu imala raspuštenu. 'Nije toliko važna visina potpetice nego rez, odnosno pod kojim je kutom postavljena. Samo da ne izgleda bapski', rekla je ranije Mila za Story što joj je važno kod izbora cipela.

Glumica s godinama izgleda sve bolje, a prošle godine je iskreno progovorila o korištenju botoksa i filera. 'Mislim da je suludo lagati javnost i govoriti: 'Ja ovako izgledam jer sam stavila skupu kremu'. To su gluposti. Međutim, što se tiče filera, botoksa i pomoći tog tipa, sada sam se zaustavila jer jednostavno, u jednom trenutku, lice samo kaže: 'Dosta! Ako me prepuniš, ako kreneš sa mnom majmunirati, izgledat ćeš kao nakaza', ispričala je u emisiji 'Zdravlje na kvadrat'.

'Divna mi je maksima da imaš svoje godine, izgledaš dobro. To je važno! Ne da izgledaš mlado, niti zamrznuto jer onda nisi više ljudsko biće. Tako da, ja koristim filere, ali nekako sve manje, jer dolazim do te granice kad to, jednostavno, više neće biti ukusno', dodala je Elegović.

Mila Elegović sve bolje izgleda s godinama
Marko Lukunic/PIXSELL 

Inače, dok su detalji njezine glumačke karijere poznati, dobro sakriva svoj ljubavni život. Glumica se 2006. razvela od 28 godina starijeg fotografa Ivana Balića Cobre. Bili su u braku 11 godina, a ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima pa tako i poslovno surađuju.

Koliko su bliski nakon rastave, pokazali su i 2020. poslije potresa, koji je pogodio Zagreb kada je Mila uselila u stan k svom bivšem suprugu.

'To je inače stan mog bivšeg supruga kojem sam se ja preselila da bih mu bila pri ruci za vrijeme korone jer je on u visokim godinama, i onda se sve to skupa srušilo. Đorđićeva ulica je potpuno devastirana bila i ja sam znala da moram poduzeti sve što je u mojoj moći da stan obnovim', rekla je tada za IN magazin.

'S time da sam ja s njim jako puno radila, i on je jako puno toga učinio za moju karijeru, tako da je to jedna kreativna duhovna simbioza koja nije neuobičajena među umjetnicima, samo ljudi to ne žele govoriti. I normalno je da uvijek pomognem svom bivšem suprugu kad mu to treba', dodala je glumica.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra bili su u braku 11 godina
Robert Gašpert 

Poslije razvoda od fotografa tek je bilo poznata da Mila ljubi arhitekta Rizaha Hadžimustafića. Prošle godine je otkrila da je slobodna. 'Pa trenutno da! Trenutno sam ono što se kaže između brakova', našalila se u siječnju u razgovoru za IN magazin. Otkrila je i kakav njen idealni muškarac mora biti.

'Mora biti muškarac, ne smije biti imitacija muškarca, a biti muškarac za mene znači biti karakterno dobra osoba, biti šarmantan, biti veseo, duhovit, brižan, ja to volim reći svojim kolegama u kazalištu, kad muškarac postane bivša bitanga onda mi je to zanimljivo', ispričala je Mila koja je priznala da se htjela ostvariti u ulozi majke.

'Htjela sam biti majka, ali bilo je za to prekasno. Međutim, mislim da je u mojem slučaju postojao razlog zašto nije došlo do toga', rekla je glumica.