Nataša Janjić Mendačić (41) ne skida osmijeh s lica, a za to su zaslužni njezina obiteljska idila i uspješna glumačka karijera.

Glumica se pojavila u četvrtak na predstavljanju nove linije kozmetičkih proizvoda Fraktal Beauty koji su namijenjeni njezi kože zahvaćene hormonalnim promjenama. Plijenila je pozornost u ležerno-elegantnoj kombinaciji.

Nosila je traperice visokog struka, bluzu i oversized sako, a uskladila je to s torbicom preko tijela i bež štiklama. Kosu je podigla u rep i imala je viseće naušnice.

Nataša Janjić Medančić
promo 

Inače, Nataša i njezin suprug, ortoped Nenad Medančić nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu braka, a otkrila je kako su njih dvoje proveli Valentinovo. Pokazala je buket cvijeća kojim ju je Nenad iznenadio.

'A evo i mog mužića koji baš nikad ne zakaže', napisala je uz fotografiju.

Nataša Janjić od supruga za Valentinovo dobila cvijeće
Instagram 

Kasnije je otkrila i da su si njih dvoje priuštili romantični izlazak. Objavila je nekoliko fotografija s koncerta Crvene Jabuke. Osobito se istaknula fotografija na kojoj je suprug Nenad drži u naručju, a uz koju je dodala pjesmu 'Ne dam da ovaj osjećaj ode'.

Nataša Janjić na koncertu Crvene jabuke
Instagram 

Podsjećamo, kako je glumica otkrila u jednom intervjuu za Story, otkrila je da su nju i supruga 'spojili' zajednički prijatelji, još jedan poznat i omiljen par, Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić.

‘Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo’, rekla je tom prilikom.

Da su prijatelji bili u pravu, pokazalo se vrlo brzo. Već je prilikom prvog susreta između Nataše i Nenada je zaiskrilo, a uskoro su slavili i zaruke. Vjenčanje u tajnosti je uslijedilo krajem 2018., a Natašini pratitelji mogli su na njihovoj božićnoj čestitci koju je objavila na Instagramu vidjeti da par nosi prstenje koje neodoljivo podsjeća na burme.

Kako su Nataša Janjić i Nenad Medančić proveli Valentinovo
Instagram 

Nagađanja je glumica potvrdila za Novu godinu 2019. na Instagramu. Tad je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te uz nju napisala: '...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo'. Sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019., a sestrica Kaja stigla mu je u srpnju 2020.