Nova dramska serija koja uskoro počinje na RTL-u okupila je sjajnu glumačku ekipu, a jednu od uloga dobila je i Mila Elegović koja nam je ispričala sve o svome liku, ali i brojnim drugim temama. Mila tumači osebujnu Višnju Šarić, bivšu suprugu Stjepana Bubala koja je primjer snažne žene koja zna što hoće od života.

'Višnja je jedna pametna i sposobna žena koja zna zaraditi pare i ne da se zezati. Višnja poručuje svim ženama da uvijek imaju svoju lovu i da zarade svoje pare i to mi je super', kazala nam je Mila i rekla da je ona ista takva u svom privatnom životu.

undefined
Robert Gašpert 

'Mene je to moja mama naučila, da moram imati svoj stan i svoje pare, a danas mlade žene baš i ne prakticiraju to. Mislim da bi svaka od nas trebala razmišljati da bude samostalna i da same svojim rukama nešto stvorimo', dodala je karizmatična glumica.

Mila je nedavno proslavila 53. rođendan, a ističe da je s godinama dobila mudrost, samopouzdanje i snagu. Svaki životni period nosi svoju čar, no Mila ističe da je najsigurnija i najzadovoljnija sa sobom upravo danas.

Mila Elegović o ljubavi i muškarcima
Instagram 

'Nisam oduvijek bila samouvjerena, ali rekla bih da su kod mene presudili obiteljski geni. Obitelj je najvažnija stvar koja te postavi na noge. Naravno, izazovi dolaze, život te mijenja, ali osnovno je ono što dobiješ od obitelji. Ja sam iz jedne tradicionalne obitelji koja nije izmišljala toplu vodu i dali su mi neke zdrave temelje koje nemaju baš svi', ističe Mila.

O 53-godišnjoj glumici često se piše u kontekstu 'zgodne žene'. Takve sintagme i naslovi joj ne smetaju, dapače, Mila je ponosna što se, i u šestom desetljeću, može pohvaliti izgledom na kojem bi joj pozavidjele mnoge upola mlađe žene.

Mila Elegović o ljubavi i muškarcima
Instagram 

'Ne smeta me to jer znam da baš i nema puno žena koje se mogu time pohvaliti. Također, uvijek se nadam da će netko tko to čita pomisliti: 'Aha, mogu i ja'. Puno je lakše raditi kada nemaš 300 kila više, pokretljiviji si, imaš više energije. Na kraju krajeva, javna osoba bi i trebala odašiljati neku poruku i dobro je ako je ta poruka pozitivna' ističe Mila.

Pamtimo njezinu čuvenu izjavu: 'Ne jedem što želim od 25. godine', pa smo ju pitali je li i dalje toliko rigorozna po pitanju prehrane.

'Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte što pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bi samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti tako da mi je to još jedan dodatan izazov. Ok, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo', priznala nam je Mila.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra bili su u braku 11 godina
Robert Gašpert 

Svoj ljubavni život Mila poprilično dobro skriva. Glumica se 2006. razvela od 28 godina starijeg fotografa Ivana Balića Cobre. Bili su u braku 11 godina, a ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima pa tako i poslovno surađuju. Danas ju je teško osvojiti, no ipak, nije nemoguće.

'Može mi parirati svatko, važno je da se dogodi kemija i važno je da taj čovjek može mene nositi. To nije osoba koja ima određeno zanimanje, nego čovjek koji je dovoljno snažan da mene nosi jer to nije lako, mene nositi sa svim svojim snagama, postignućima, pa i slabim stranama. Pazite, ja nisam laka osoba. Dakle, ne mora biti lijep, visok, zgodan i uspješan, ne, ali mora biti dovoljno jak da me podnese i naravno, da se zvijezde poklope', kazala nam je Mila i dodala:

Mila Elegović o ljubavi i muškarcima
Sanjin Kaštelan 

'Može biti i pitur što se mene tiče ako se zaljubim u njega, ali taj pitur u sebi mora imati mehanizam da mene podnese. Ako nema taj mehanizam i tu snagu, onda ništa. Mislim ja sam upoznala predsjednike kompanije koji su manji od makova zrna, tako da to nema veze sa zanimanjem. Ne zaljubljuješ se u nečije zanimanje nego u čovjeka. Što si stariji, sve pažljivije biraš ljude, a moram priznati da sve manje volim upoznavati nove ljude i puštati ih u svoj život', zaključila je Mila.