Vatroslav Tijan iz showa 'Ljubav je na selu' opleo je po hrvatskom sudstvu. Oglasio se na društvenim mrežama i istaknuo kako je zahtjev za rastavu predan u travnju 2023., a prva rasprava zakazana je tek za ožujak 2024. godine. Razvodi se od Valentine Tijan, s kojom ima dvoje djece.

Valentina i Vatroslav
Instagram 

Čini se kako će još barem 11 mjeseci trebati čekati da bi se pokrenula rasprava. U komentarima su mu se javljali mnogi koji su imali slična iskustva, a Vatroslav je svima savjetovao da nikad ne ulaze u brak. 

Javili smo se Valentini za komentar na njegovu objavu. Iznenađena je što mu se sad žuri razvesti, a dvije godine je živio s njom i djecom u istoj kući i govorio drugima da je rastavljen, iako to nije bio. 

'Zvao me bivšom ženom, a nije pomišljao predati zahtjev za rastavu. Sada mu se odjednom žuri da se rastane preko noći. Pa da se čovjek zapita u čemu je sada odjednom kvaka? Ili je našao drugu jer je bila priča da je imao neku stariju s djetetom ili ga je majka ucijenila da bi mu dala ono što mu je uzela kad se odlučio oženiti sa mnom', poručila je Valentina, koja također jedva čeka da i službeno više ne budu muž i žena. 

Vatroslav Tijan i Valentina Kordić Tijan
Dino Stanin/PIXSELL 

Podsjećamo, par se upoznao na snimanju reality emisije 'Ljubav je na selu'. Odmah su kliknuli, unatoč velikoj razlici u godinama, a druženje su nastavili i nakon što su se ugasile kamere.

Ipak, nedugo nakon vjenčanja 2019. u Ražancu, krenule su drame i seljenja po raznim dijelovima Hrvatske, a nesuglasice traju i dalje. Kako nam je nedavno ispričala Valentina, bijesna je na Vatroslava jer je učinio nešto, što uključuje njihovu djecu, bez da je nju pitao. Tada je za Story pojasnila o čemu se radi.

'U jednu kliniku je poslao uzorak djece kako bi se utvrdilo je li im on otac. Pa tko to radi?! I to bez mog znanja! Zvala sam tu kliniku i rekli su mi da nije s djecom dolazio u njihovu zgradu već je uzorak poslao. Da je s djecom došao, DNA test ne bi mogao napraviti jer im treba i moja suglasnost', govori Valentina. Ispričala je kako je vidjela rezultate, koji su anonimni i ne navode imena djece, a potvrđuju kako je Vatroslav njihov otac.

Nazvali smo i Vatroslava kako bismo čuli njegovu stranu priče, ali nije bio raspoložen za izjave, kao ni inače.

'Nemam komentara, ne bih o tome pričao', kratko nam je poručio. Valentina je trenutačno zaposlena u dućanu, odselili su od Vatroslava još na proljeće, a djeca roditelje viđaju redovito. Nekadašnja kandidatkinja showa ranije nam je pričala kako je dugo odgađala podnošenje zahtjeva za razvod, ali kad je shvatila da Vatroslav jednostavno nije zainteresiran za njihov odnos i već je dvije godine zove bivšom ženom, odlučila je sve okončati.

Valentina i Vatroslav selili su se nekoliko puta. Najprije iz Ražanca u Zadar, gdje su im smetala zvona crkve koja su bila vrlo blizu kuće. Unajmili su stan u Puli i ondje živjeli godinu dana, a zatim otišli u općinu Svetvinčenat u Istri.

Više fotografija ovog ubrzo bivšeg para pogledajte u galeriji:

Instagram, Facebook Valentina i Vatroslav Tijan