Mila Elegović nedavno je proslavila 53. rođendan, a trenutno igra jednu od glavnih uloga u RTL-ovoj seriji 'San snova'. O 53-godišnjoj glumici često se piše u kontekstu 'zgodne žene'. Takve sintagme i naslovi joj ne smetaju, dapače, Mila je ponosna što se, i u šestom desetljeću, može pohvaliti izgledom na kojem bi joj pozavidjele mnoge upola mlađe žene.

'Ne smeta me to jer znam da baš i nema puno žena koje se mogu time pohvaliti. Također, uvijek se nadam da će netko tko to čita pomisliti: 'Aha, mogu i ja'. Puno je lakše raditi kada nemaš 300 kila više, pokretljiviji si, imaš više energije. Na kraju krajeva, javna osoba bi i trebala odašiljati neku poruku i dobro je ako je ta poruka pozitivna' kazala nam je Mila nedavno.

Mila Elegović može se pohvaliti zavidnom linijom.
Instagram 

Pamtimo njezinu čuvenu izjavu: 'Ne jedem što želim od 25. godine', pa smo ju pitali je li i dalje toliko rigorozna po pitanju prehrane.

'Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte što pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bi samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti tako da mi je to još jedan dodatan izazov. Ok, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo', priznala nam je Mila.

Mila Elegović nije se najela 30 godina
Instagram 

Svoj ljubavni život Mila poprilično dobro skriva. Glumica se 2006. razvela od 28 godina starijeg fotografa Ivana Balića Cobre. Bili su u braku 11 godina, a ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima pa tako i poslovno surađuju. Danas ju je teško osvojiti, no ipak, nije nemoguće.

'Može mi parirati svatko, važno je da se dogodi kemija i važno je da taj čovjek može mene nositi. To nije osoba koja ima određeno zanimanje, nego čovjek koji je dovoljno snažan da mene nosi jer to nije lako, mene nositi sa svim svojim snagama, postignućima, pa i slabim stranama. Pazite, ja nisam laka osoba. Dakle, ne mora biti lijep, visok, zgodan i uspješan, ne, ali mora biti dovoljno jak da me podnese i naravno, da se zvijezde poklope', zaključila je Mila tada.