Omiljena domaća glumica Mila Elegović nikada nije voljela govoriti o svom ljubavnom životu, a javnost je upoznata samo s njezinim razvodom i jednom vezom.

Poznata glumica svoj ljubavni život poprilično dobro skriva od očiju znatiželjnika i u prvi plan stavljala uloge koje tumači.

Mila Elegović skriva svoj ljubavni život od javnosti
Robert Gašpert 

Naime, Mila se 2006. razvela od 28 godina starijeg fotografa Ivana Balića CobreBili su u braku 11 godina, a ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima pa tako i poslovno surađuju.

Otkrila je kako ju je danas teško osvojiti, no ipak, nije nemoguće.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra bili su u braku 11 godina
Robert Gašpert 

'Može mi parirati svatko, važno je da se dogodi kemija i važno je da taj čovjek može mene nositi. To nije osoba koja ima određeno zanimanje, nego čovjek koji je dovoljno snažan da mene nosi jer to nije lako, mene nositi sa svim svojim snagama, postignućima, pa i slabim stranama. Pazite, ja nisam laka osoba. Dakle, ne mora biti lijep, visok, zgodan i uspješan, ne, ali mora biti dovoljno jak da me podnese i naravno, da se zvijezde poklope', rekla je glumica.

Koliko su bliski nakon rastave, pokazali su i 2020. poslije potresa, koji je pogodio Zagreb kada je Mila uselila u stan k svom bivšem suprugu.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra imaju prijateljski odnos nakon razvoda
Robert Gašpert 

'To je inače stan mog bivšeg supruga kojem sam se ja preselila da bih mu bila pri ruci za vrijeme korone jer je on u visokim godinama, i onda se sve to skupa srušilo. Đorđićeva ulica je potpuno devastirana bila i ja sam znala da moram poduzeti sve što je u mojoj moći da stan obnovim', rekla je tada za IN magazin.

Atraktivna Mila se često voli pohvaliti fantastičnom linijom na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene. Fotografiju je podijelila na svom Instagram profilu i prikupila veliki broj pozitivnih reakcija, a mnogi ne mogu vjerovati da glumica zakoračila u šesto desetljeće.

Mila Elegović može se pohvaliti zavidnom linijom.
Instagram 

O lijepoj glumici često se piše u kontekstu 'zgodne žene'. Takve sintagme i naslovi joj ne smetaju, dapače, Mila je na njih ponosna, što nam je nedavno i potvrdila u intervjuu.

'Ne smeta me to jer znam da baš i nema puno žena koje se mogu time pohvaliti. Također, uvijek se nadam da će netko tko to čita pomisliti: 'Aha, mogu i ja'. Puno je lakše raditi kada nemaš 300 kila više, pokretljiviji si, imaš više energije. Na kraju krajeva, javna osoba bi i trebala odašiljati neku poruku i dobro je ako je ta poruka pozitivna' ističe Mila.

Ljubavni život Mile Elegović
Story 

Pamtimo njezinu čuvenu izjavu: 'Ne jedem što želim od 25. godine', pa smo ju pitali je li i dalje toliko rigorozna po pitanju prehrane. 

'Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte što pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bi samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti tako da mi je to još jedan dodatan izazov. Ok, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo', priznala nam je Mila

Podsjetimo, omiljena glumica u emisiji je 'Zdravlje na kvadrat', progovorila je o svom načinu života, zdravlju i fizičkom izgledu te otvoreno priznala kako koristi botoks i filere.

'Mislim da je suludo lagati javnost i govoriti: 'Ja ovako izgledam jer sam stavila skupu kremu'. To su gluposti. Međutim, što se tiče filera, botoksa i pomoći tog tipa, sada sam se zaustavila jer jednostavno, u jednom trenutku, lice samo kaže: 'Dosta! Ako me prepuniš, ako kreneš sa mnom majmunirati, izgledat ćeš kao nakaza. Tako da, ja koristim filere, ali nekako sve manje, jer dolazim do te granice kad to, jednostavno, više neće biti ukusno', rekla je lijepa glumica.