Glumica Mila Elegović jučer se pojavila na praizvedbi baleta 'Hamlet', gdje je plijenila pažnju čipkastim crnim outfitom i dubokim dekolteom. Mnogi obožavatelji sada se pitaju kako uspjeva održati vitku liniju u šestom desetljeću, a atraktivna Mila je u nedavnom intervju za Story.hr otkrila da se i dalje drži svoje čuvene izjave: 'Ne jedem što želim od 25. godine.'

'Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte što pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bi samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti tako da mi je to još jedan dodatan izazov. Ok, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo', rekla je tada.

Mila Elegović
Zeljko Hladika/PIXSELL 

Uz zavidnu liniju, nemoguće je ne primjetiti i Milin mladolik izgled u 53.godini, a glumica poznata po svojoj iskrenosti nikada nije poricala da korist botoks i filere. Ipak, napomenula je i kako je važno imati mjeru u svemu, kao i da treba znati prepoznati kada je potrebno stati s estetskim korekcijama.

'Mislim da je suludo lagati javnost i govoriti: 'Ja ovako izgledam jer sam stavila skupu kremu'. To su gluposti. Međutim, što se tiče filera, botoksa i pomoći tog tipa, sada sam se zaustavila jer jednostavno, u jednom trenutku, lice samo kaže: 'Dosta! Ako me prepuniš, ako kreneš sa mnom majmunirati, izgledat ćeš kao nakaza', priznala je.

Mila Elegović domaća je glumica
Marko Lukunic/PIXSELL 

Više fotografija čuvene glumice, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, Instagram Mila Elegović