Nekadašnja HRT-ova voditeljica Karmela Vukov-Colić (55) prošlog tjedna je svjedočila predivnom trenutku. Njezina kći Rea Vrandečić se udala, a ponosna majka sada je pokazala fotografiju svoje kćeri. Otkrila je kakvu je Rea frizuru odabrala za svoj veliki dan. 

Karmela Vukov Colić objavila sliku kćeri Ree Vrandečić
Instagram 

Na svadbi je bio i Rein otac, Igor Vrandečić, koji se slikao s Reom i napisao 'Eto suze u oku'. Grlio je kćer, koja je nosila bijelu vjenčanicu preko koje je prebacila krznenu pelerinu.

Rea i Igor Vrandečić
Facebook 

Karmela je o Igoru rijetko govorila u javnosti. Povodom vjenčanja svoje kćeri, Igor je podijelio nekoliko fotografija iz doba kad je Rea bila mala. Konstatirao je kako vrijeme leti te zamolio kćer da ostane uvijek ista. 

Inače, Karmela je bila jedna od prvih javnih osoba koja je početkom 90-ih rodila izvanbračno dijete. Nije se obazirala hoće li naići na osudu javnosti niti ju je to zamaralo jer je znala da će roditi kćer koja će joj upotpuniti život na način na koji nije mogla ni zamisliti. Identitet Reina oca dugo je krila, a evo i zašto:

'On sada ima novu obitelj i dvoje djece, pa nema razloga da se izlaže medijima. Imamo jako fino prijateljstvo koje nas veže, a našim je djetetom još čvršće povezano', ispričala je svojedobno Karmela. Netom prije nego je njezina kći izgovorila sudbonosno 'da', majka joj je uputila predivne riječi: 

Karmela Vukov Colić
Instagram 

'Mišek, veselo koračaj naprijed s ovim dragim dječakom koji je zaslužio titulu Čuvara Tvog Srca. Budi sretna, najsretnija! Kad god poželiš, znaj: Čuvarica leđa, otvorenog zagrljaja, tek je korak iza', napisala je.

Karmela je svojedobno rekla kako su je zamarale priče i nagađanja tko je Rein otac.

'Svi su bili njezini očevi, od Mirka Fodora do Šime Vlajkija. Najradije bih otišla iz zemlje na šest mjeseci dok se buka oko toga ne stiša', istaknula je tada. I nakon prekida su Karmela i Igor ostali u dobrim odnosima, a s vremena na vrijeme razmijene par riječi na društvenim mrežama.

Više fotografija Ree i oca pogledajte u galeriji: 

Facebook Rea je diplomirala psihologiju, a sa 17 godina je sama otišla na Floridu na razmjenu srednjoškolaca