Dok se Kate Middleton oporavlja od operacije, članovi njezine obitelji i prijatelji brinu se da sve dobro prođe. Ipak, nitko nije toliko uključen u njen oporavak kao što je to njen suprug, princ William.

Upućeni tvrde da je Kate vidjela novu stranu Williama nakon što je završila na operaciji.

'William joj neprestano namješta jastuke i nudi joj masiranje leđa, toliko da mu je Kate morala reći da je ostavi na miru', ispričao je izbor blizak paru za Life and Style.

Kate Middleton i princ William
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Bilo je to vrlo izazovno vrijeme. Ipak, bilo je i pozitivnih strana. Kate je vidjela stranu svog supruga koju nikad prije nije vidjela. Impresionirana je njegovim preuzimanjem odgovornosti tijekom ovog iskušenja, a kad je riječ o njegovim njegovateljskim vještinama ocijenila ga je čistom desetkom', dodao je izvor.

Isti izvor je dodao da je ovo pokazalo Williamu koliko toga Kate čini za njihovu obitelj.

'Priznao je da nije shvaćao koliko je ona učinila za obitelj. Katein zdravstveni problem ih je zbližio kao par i kao obitelj', dodao je.

Kate Middleton nakon operacije otkrila drugu stranu princa Williama
Instagram 

Čini se da je Kate tijekom ove situacije vidjela stranu Williama punu brižnosti i ljubavi koju dosad nije imala prilike vidjeti. Oko Kate su se potrudila i njihova djeca.

'Svi su se pobrinuli da se ona osjeća ugodno. Njihova je kuća puna Kateinog omiljenog cvijeća, udobnih deka i jastuka te njezinih omiljenih grickalica. Obitelj je nevjerojatno sretna što se vratila kući u Adelaide Cottage', dodao je izvor.

Profimedia Kate Middleton na Wimbledon skoro uvijek nosi mašnu u ljubičasto-zelenoj boji