Vijest da je modni dizajner Roberto Cavalli preminuo u 84. godini ovog petka potresla je svjetsku javnost, a od čuvenog dizajnera sada se oproštaju brojne zvijezde. Jedna od njih je i naša bivša misica Ivana Delač, koja je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj nasmiješeno pozira s Cavallijem.

'Svijet se oprašta od legendarnog talijanskog modnog dizajnera. Počivaj u miru dragi Roberto', napisala je.

Podsjećamo, Cavalli je preminuo u svom domu u Firenci nakon duge bolesti, a iza sebe je ostavio 45 godina mlađu suprugu Sandru Nilsson i njihovog jednogodišnjeg sina. Sandri je to bilo prvo dijete, a Robertu šesto. Dali su mu ime Giorgio po Robertovu ocu.

Unatoč velikoj razlici u godinama, uvijek su isticali da su veliki oslonac jedno drugome i da uživaju u ljubavi. Hirove i želje svoje ljubavnice uvijek je ispunjavao i nikada na njoj nije štedio. Neki su komentirali da je mlada Sandra s dizajnerom samo zbog novca, no njihova ljubav opstala je duže od 14 godina.

Roberto Cavalli i Sandra
Profimedia 

Njegovo djetinjstvo obilježila je očeva smrt, zbog koje nije pričao do 18. godine.

'Nisam imao lako djetinjstvo. Moj otac je bio s Nijemcima u srpnju 1944., u napadu na Castelnuovo dei Sabbioni. Bio je geodet, radio je u rudniku u Valdarnu...Nisam progovorio do svoje 18. godine. Ipak, život mi je bio naklonjen i nagrađen sam za sve', rekao je tada.

Više fotografija Roberta i Sandre pogledajte u galeriji:

Profimedia Roberto Cavalli i Sandra Nilsson