Sinoć je u prepunoj dvorani održana revija modnog dvojca ELFS, kojom su obilježili 20 godina karijere.

Na njoj su se pojavile brojne face iz svijeta poznatih, među kojima je bila pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos.

Vlatka Pokos.
Josip Regović/ Pixsell 

Pjevačica je oduvijek poznata po svom bezvremenskom i elegantnom stilu, a ni sinoć nije razočarala. Vlatka je za ovu priliku odabrala crnu plisiranu košulju koja se oko vrata veže u mašnu i crne trapez hlače na crtu.

Uvijek zanimljiva 54-godišnja Zagrepčanka sada je ekskluzivno za Story.hr progovorila o povrtku na glazbenu scenu, koja je tajna njezinog mladenačkog izgleda, ali i novoj ljubavi.

Na pitanje kako održava svoj fenomenalan izgled i figuru tvrdi kako je najbitnija briga o unutarnjem zdravlju, ali i ljubav.  Nismo mogli ne primijetiti kako Vlatka ovih dana posebno 'zrači' pozitivnom energijom te ne skida osmijeh s lica, stoga smo ju upitali je li za njega zaslužan neki novi muškarac.

vlatka pokos
Marko Grubišić 

'Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb', priznala nam je Vlatka i otkrila kako se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled.

'Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!', rekla je Vlatka i potvrdila kad je u pitanju ljubav, da je tipična Ovnica.

Kako doznajemo, riječ je sportašu. Točnije, bivšem ragbijašu iz Zagreba. Nije nam htjela otkriti točan datum kada je upoznala svog naročitog muškarca koji ju je oborio s nogu, ali zato nam je opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

IMG_3080 copy.jpg
Marko Grubišić 

'Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi.'

Osim ljubavi, Vlatka je trenutno zaokupirana i svojom glazbenom karijerom. Trenutno radi na novim pjesmama, a otkrila je i da je zbog nove pjesme izašla iz svoje zone komfora.

IMG_3240.jpg
Marko Grubišić 

'Radim na novim pjesmama i uskoro vas očekuje iznenađenje. Surađujem s jako mladom i prekrasnom ekipom. Dečki imaju 21. godinu i super smo kliknuli. Pjesma je napisala prošle godine, ali ja tada zbog svoje obiteljske situacije nisam bila raspoložena za snimanje veselih pjesama. Riječ je o vedroj, veseloj i zafrkantskoj pjesmi, kakvu zasigurno nitko ne očekuje od mene, a želja mi je da ju dovršimo prije ljeta'.

Više fotografija prekrasne Vlatke, pogledajte u galeriji:

Marko Grubišić Vlatka Pokos