Glumac Henry Cavill godinama slovi za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja  a sada je otkrio da očekuje svoje prvo dijete sa devojkom Natalie Viscuso. Sretnu vijest potvrdio je na premijeri filma 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' redatelja Guyja Ritchieja, piše Stil.

'Jako sam uzbuđen zbog toga. Natalie i ja smo jako, jako uzbuđeni', kratko je rekao.

Henry Cavill
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Cavill i njegova šest godina mlađa djevojka zajedno su već tri godine, a svoje zajedničke trenutke nerijetko dijele na društvenim mrežama. Svoju vezu potvrdili su upravo fotografijom na kojoj igraju šah, a njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti bilo je na premijeri filma 'Enola Holmes 2' 2022.godine.

Natalie radi kao holivudska izvršna direktorica na televiziji, a kao tinejdžerica pojavila se u MTV-evom hitu 'My Sweet 16'. Inače, Henry nikada nije skrivao da želi postati otac, a u intervjuu za časopis Men's Health 2017. otkrio je kakav otac želi biti. 

'Ako ikada budem imao djecu jednog dana, želim biti tata koji juri za njima. I ako imam djecu, čak i sada, postaje prilično kasno. Ali želim biti fit i zdrav tata, a ne šepati uokolo kao, OK, samo ću odahnuti', rekao je tada.

Henry Cavill je zvijezda serije 'The Witcher'
Profimedia 

Nakon što je istaknuo da mu vrijeme curi i da je kasno (tada je imao 33 godine), glumac koji danas ima 40 godina, odlučio je više ne čekati. Inače, Cavill je mnogima najpoznatiji po ulogama u 'Supermanu' i 'The Witcheru'.