Oni su zaljubljeni u glumu te jedno u drugo, žive zajedno, a zajedno surađuju i na kazališnim daskama. Kako zagrebački umjetnici usklađuju posao s intimom, svojevremeno su otkrili u razgovoru za Story.

Hrvoje Klobučar i Ana-Marija Percaić prvi su put u teatru surađivali na predstavi kazališta Histrioni 'Francekova teta', a upoznali su se godinama prije na snimanju jedne serije.

Ljubavna priča Hrvoja Klobučara i Ana Marije Percaić
Dražen Kokorić 

'Odlučili smo da nam je ista profesija prednost. Veza je timski rad s uključenim emocijama' rekla je Ana-Marija Percaić o vezi s Hrvojem, a otkrila je i čime ju je osvojio.

'Hrvojeva poslovica od samog početka naše veze, a njome me i osvojio, glasi: 'Ljubavi, plan je rezervna varijanta!'. Toga se držimo i dalje i veza nam je savršena. Hrvoje i ja savršena smo kombinacija. On je Zemlja, a ja Zrak, idealna protuteža. Koliko god je to u raspravama u kojima oboje moramo biti u pravu silno frustrirajuće, u važnim životnim situacijama odlično funkcioniramo', kazala nam je tada.

Ljubavna priča Hrvoja Klobučara i Ana Marije Percaić
Robert Gašpert 

Zagrebački glumci zajedno su otprlike osam godina, a svojevremeno su za domaće medije rekli da ih brak i ne zanima previše.

Podsjetimo, Hrvoje je prije Ana-Marije, devet godina ljubio Helenu Minić. Razlog prekida njihove veze navodno je bio redatelj Dalibor Matanić. Glumica je tada iselila iz zajedničkog stana s Klobučarom.

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

Dražen Kokorić Hrvoje Klobučar i Ana-Marija Percaić