Vlatka Pokos ovog petka zabavljala je publiku na Megadance Partyju u zagrebačkoj Areni, a zbog ovog nastupa doputovala je čak iz Dublina. Nastup je posvetila pokojnoj sestri Mirjani, koja je preminula prošle godine.

'Ah, što da vam kažem. Puno ljudi gubi članove obitelji i strašno je kad čovjek umre mlad. Strašno je gledati kad umire sestra. Ne možeš samo sjediti i plakati. Živiš i na trenutke te sve pogodi. Nje nema, ali ja to ne mogu shvatiti. Uvijek govorim da imam tri sestre, a onda se sjetim da više nemam', rekla je u intervjuu za 24sata.

Inače, Vlatka je ranije radila u Kanadi i bila angažirana u prodaji luksuzne odjeće, obuće i modnih dodataka, a sada ne skriva sreću zbog novog početka u Irskoj.

'Toliko toga sam preživjela... sretna sam. Ne bojim se ničega, osim bolesti. Zahvalna sam Bogu na energiji i snazi koju mi je dao da preživim sve. Iskreno, trebala bih snimati videa i pokazati ljudima kako im svakodnevni život može biti lijep. Albert Einstein je rekao 'Dva su načina na koja možete živjeti život; kao da ništa nije čudo i kao da je sve čudo'. Ja sam odabrala da sve vidim kao čudo', rekla je.

Inspirirana brojnim životnim lekcijama, Vlatka je odlučila napisati knjigu.

'Pišem je. Zvat će se 'Progonjena' jer sam na neki način progonjena cijeli svoj život, ali nisam zla'.

Više Vlatkinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Marko Grubišić vlatka pokos