Bivša pjevačica i TV voditeljica Vlatka Pokos (53) vratila se u Hrvatsku početkom prošle godine. Sudjelovala je u emisiji 'Ples sa zvijezdama', ispala je prva, a plesni partner bio joj je Mateo Cvenić, novi dečko glumice Tare Thaller (25). Odavno je Vlatka rekla da se nije vratila u Lijepu našu samo zbog reality showa. Sad je progovorila o tome što se komentira o njezinu povratku u Hrvatsku.

'Kad se laž ponovi bezbroj puta, ona postaje istina. Ima ih puno, ali jedna je posebno iritantna te ću je ovom prilikom demantirati: NE, nisam se vratila u Hrvatsku zbog zabavne emisije u kojoj sam sudjelovala. Nitko pri zdravoj pameti ne donosi životne odluke na takav način. Moji razlozi puno su dublji i ozbiljniji i nikog se ne tiču. Kao što se nikog ne tiče gdje živim i što radim. Ne vidim zašto bi to ikom bilo važno osim meni, mojoj obitelji i vrlo malom broju bliskih prijatelja koje imam', napisala je Vlatka na Instagramu dok je u pozadini svirala pjesma Lane Del Rey ‘Summertime Sadness‘. Dodala je i kako se nije trajno vratila u Hrvatsku. 

Vlatka Pokos
Instagram 

'Hrvatska me uporno i neumorno podsjeća na najružnije stvari u mome životu. Obasipa me mržnjom, lažima i zloćom. Uz časne iznimke', poručila je Vlatka. Nedavno se pisalo da je dobila sezonski posao u splitskom hotelu Ambasador. Ima čak dva slobodna dana u tjednu. Radi u segmentu savjetovanja klijenata oko njihovih želja tijekom boravka u hotelu.

Vlatka Pokos
Mario Poje, borna hržina 

Elokventna je i ima sva znanja i kvalitete za taj posao, rekli su iz hotela. Zna i nekoliko svjetskih jezika, komunikativna je i motivirana za taj posao, a s druge strane, nije zanemarivo ni to što je fizički atraktivna.

Vlatka Pokos je ogorčena na hrvatski mentalitet
Ivan Gudić 

U hotelu nema svoj ured, već ležernu varijantu u kojoj sluša prohtjeve gostiju. Zna i organizirati intimne proslave i slična događanja, rekli su iz hotela. Ipak, na poziv Slobodne Dalmacije odgovorila je kako ne daje nikakve komentare. Osoblje hotela reklo je kako Vlatka ne živi u hotelu već kod prijateljice u Splitu. Njezinim radom su zasad zadovoljni.

Vlatka Pokos je Storyjeva kolumnistica
Goran Čižmešija 

Ranije je radila u Kanadi i bila angažirana u prodaji luksuzne odjeće, obuće i modnih dodataka. 2006. se udala za 27 godina starijeg Josipa Radeljaka Dikana nakon što su pet godina bili u vezi, a konačno su se razišli 2008.

Vlatka Pokos i Josip Radeljak Dikan
Andrej Kreutz/Pixsell 

Vlatkinu liniju u bikiniju pogledajte u galeriji: 

Ivan Gudić Vlatka Pokos u bikiniju