S tamnim sunčanim naočalama na licu, u crnim hlačama ispeglanim na crtu, visokim štiklama te Diorovom maramom neobavezno prebačenom preko ramenaVlatka Pokos prije nekoliko tjedana viđena je kako ispija čašu vina na terasi nedavno otvorenog splitskog hotela Ambasador. Bilo je rano poslijepodne, a mnogi su se pitali što nekadašnja najpopularnija voditeljica, koja se proslavila angažmanom u HRT-ovoj emisiji 'Sedma noć', radi sama na terasi hotela.

Kako Story doznaje, Vlatka već neko vrijeme radi kao VIP concierge u spomenutom hotelu. Riječ je o poslu u kojem Vlatka osigurava smještaj i sve što je potrebno VIP gostima hotela. Upućeni kažu da je Vlatka presretna što je dobila priliku raditi u hotelu čiji je vlasnik nasljednik obiteljskog carstva obuće Birkenstock, a gosti je hvale kao elokventnu i profesionalnu. Vlatka inače tečno govori engleski i talijanski, a služi se i francuskim i njemačkim jezikom. Voditeljica i pjevačica prošle se godine iz Kanade, gdje je živjela pet godina, vratila u Hrvatsku zbog sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama', nakon čega je ostala živjeti u Splitu.

Vlatka Pokos na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Kako doznajemo, smjestila se kod prijateljice, a donedavno je govorila i kako bi pokrenula vlastiti podcast. Sreću u ljubavi nije našla, osim što je, kako doznajemo, nedavno imala vezu s mlađim muškarcem u Zagrebu. No ta veza nije opstala, a Vlatka, kako zna reći, ima istančan ukus za muškarce i ne može je zadržati bilo tko iako je slaba na Dalmatince koji su joj fizički atraktivni zbog visine, a smatra ih i markantnima.

'Vjerujem u energiju i važno mi je da je muškarac zreo, šarmantan i inteligentan. Da je sportski tip i da živi aktivnim životom. To odmah znači da je fit i da dobro izgleda jer ja sam takva. Želim nekog tko je sličan meni. Mora biti zanimljiv i slojevit', rekla je svojedobno Vlatka.

Vlatka Pokos
Instagram 

Pokos je inače u Kanadi jedno vrijeme radila kao prodavačica u Dioru, koji joj je omiljeni modni brend. Udala se za Josipa Radeljaka 2004. u Diorovoj tirkiznoj haljini s perjem egzotične ptice marabu u kojoj je kasnije nastupala i na Dori. U svojoj pak knjizi 'Život u raju', koju je objavila nakon razvoda od Dikana, a u kojoj je pisala o njihovu propalom braku, navela je i kako se upravo u Diorovu butiku u Rimu u kabini ljubila s voditeljem trgovine dok joj je Dikan kupovao baloner. Nakon angažmana u Diorovu butiku Vlatku su promovirali te je postala voditeljica prodaje. U Kanadi je Vlatka i diplomirala te je ujedno proglašena jednom od najboljih studentica na Sveučilištu za oglašavanje i marketinške komunikacije Sheridan. Diplomu je posvetila baki Ljubici koja ju je odgojila u Sokolovcu nedaleko od Koprivnice. Vlatka je inače prije početka pjevačke i voditeljske karijere devedesetih radila u tada mondenom butiku Super Stuff. Ondje ju je zamijetio iskusni estradni lisac Zoran Škugor te je nedugo nakon toga počela pjevati u Srebrnim krilima.

Poput Vlatke, odnedavno je još jedna pjevačica počela raditi u butiku. Silvia Dvornik koja je dospjela u žižu zanimanja javnosti zbog ljubavne afere s Markom Pecotićem Pecom, čija je bila prateća pjevačica, a koji je zbog nje ostavio suprugu nakon 17 godina braka, već neko vrijeme, kako doznajemo, radi u Elfsovu butiku u Splitu nedaleko od Marmontove ulice. Silvia i Peco unajmili su stan nedaleko od Parka mladeži, a Splitom se donedavno šuškalo kako su prekinuli zbog nedostatka novca jer je pjevač jedno vrijeme proveo kod majke.

Silvia Dvornik
Instagram 

No par je ušutkao glasine objavom zajedničke fotografije na svojim društvenim mrežama. No zajedno nastupaju sve rjeđe jer je Peci isplativije pjevati s 4 tenora. Inače upravo se Vlatka lani dotaknula teme koja je mjesecima intrigirala domaću, ali i regionalnu javnost nakon što se doznalo za Pecinu aferu sa Silvijom. U kolumni koju je napisala za Story podržala je ljubavni par, ali i otkrila kako joj se Peco svojedobno upucavao.

Silvia Dvornik i Anamarija Asanović
John Pavlish 

'Romea iz ove priče, ne biste vjerovali, poznajem dugi niz godina, od njegova sudjelovanja na Izboru za Mistera u emisiji koju sam vodila. Imao je samo 19 godina i već u toj nježnoj dobi pokazivao je karakteristike dalmatinskoga galeba, pokušavajući šarmirati i moju malenkost jamicama na obrazima', napisala je tada Vlatka dodavši kako se nada da će njihova veza opstati unatoč osudama javnosti jer i sama je proživjela slično nakon razvoda od Dikana, zbog čega je u konačnici i odselila iz Hrvatske, no voljenoj zemlji ipak se vratila.

Više fotografija Silvije i Pece pogledajte u galeriji:

John Pavlish, Facebook/Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić