TV voditeljica i nekadašnja pjevačica Vlatka Pokos (53) dobila je novi posao. Ima čak dva slobodna dana u tjednu, a radi u hotelu Ambasador u Splitu, javlja Slobodna Dalmacija. Radi se o luksuznoj nekretnini koja je uređena u retro stilu. Zaposlena je sezonski, na puno radno vrijeme i to u segmentu savjetovanja klijenata oko njihovih želja tijekom boravka u hotelu.

Vlatka Pokos
Instagram 

Elokventna je i ima sva znanja i kvalitete za taj posao, kažu iz hotela. Zna i nekoliko svjetskih jezika, komunikativna je i motivirana za taj posao, a s druge strane, nije zanemarivo ni to što je fizički atraktivna. 

Vlatka Pokos
Mario Poje, borna hržina 

U hotelu nema svoj ured, već ležernu varijantu u kojoj sluša prohtjeve gostiju. Zna i organizirati intimne proslave i slična događanja, rekli su iz hotela. Ipak, na poziv Slobodne Dalmacije odgovorila je kako ne daje nikakve komentare. Osoblje hotela reklo je kako Vlatka ne živi u hotelu već kod prijateljice u Splitu. Njezinim radom su zasad zadovoljni. 

Vlatka Pokos želi živjeti u Europi
Ivan Gudić 

Ranije je radila u Kanadi i bila angažirana u prodaji luksuzne odjeće, obuće i modnih dodataka.Vlatka se 2006. udala za 27 godina starijeg Josipa Radeljaka Dikana nakon što su pet godina bili u vezi, a konačno su se razišli 2008. 

Vlatka Pokos na Story Hall of Fameu
Story