Cijeli svijet okupiran je dramom unutar britanske kraljevske obitelji koja redovito dobiva najveću pozornost svjetske javnosti, no to ne znači da ostale kraljevske obitelji nemaju svojih drama i problema.

Među prvima na listi kraljevskih obitelji s unutrašnjim dramama i previranjima definitivno su Grimaldijevi, monegaški vladari za koje se čak godinama šuška da ih prati prokletstvo.

Princ Albert i princeza Charlene u braku su od 2011. godine
Profimedia 

‘Prokletstvu Grimaldijevih’ nije pobjegla ni princeza Charlene, za koju se u stranim medijima pisalo da je itekako pokušavala pobjeći i to triput, neuspješno, prije nego što se ipak udala za princa Alberta koji je dugo na glasu po raskalašenom životu i koji je priznao dvoje izvanbračne djece.

Charlene je pak rano u njihovom braku stekla nadimak najtužnije princeze jer, uz to što su svijet obišle njene uplakane fotografije s vjenčanja, gotovo nikad se ne smiješi na fotografijama.

Princeza Charlene i Princ Albert
Profimedia 

Poznato je da se Charlene teško nosila s glasinama o aferama svog supruga, a navodno joj nisu draga ni njegova izvanbračna djeca, kćer Jazmin Grimaldi i sina Alexandrea Costea Grimaldija.

Osobito je pažnju medija privukao odnos princeze Charlene i bivše ljubavnice princa Alberta, Nicole Coste, koja je majka njegovog sina Alexandrea, a koja se ne libi ‘oplesti’ po Charlene pred novinarima.

Jednom je prilikom tako rekla da je narod Monaca voli više nego suprugu princa Alberta.

Nicole Coste bivša je ljubavnica princa Alberta
Profimedia 

'Prošle godine su me na jednom eventu u Monaku dočekali kao kraljicu. Poštuju me i vole, a nju ne mogu smisliti', rekla je Nicole.

U jednom je intervjuu otkrila da Charlene navodno ne podnosi njenog sina.

'Što se tiče Charlene, ne volim da nas uspoređuju. Ipak, trebamo se podržavati. U našoj situaciji diplomacija bi trebala prevladati. Ali tijekom njezinih susreta s mojim sinom doživjela sam stvari koje su me šokirale. Na primjer, kad Albert nije bio tamo, Charlene je premjestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to opravdati', poručila je Nicole, a Albert je navodno pobjesnio kad je saznao da je tako nešto iznijela u javnost.

Drugi put je pak iskoristila priliku da podbode Charlene objavivši fotografiju Albertovu fotografiju s Alexandreom i Jazmin, a sad su se mnogi pobojali skandala jer su se supruga i bivša ljubavnica princa Alberta našle na istoj zabavi.

Radi se o 74. Balu Crvenog križa koji se organizira u Monte Carlu pod pokroviteljstvom monegaške kraljevske obitelji. Zabavu je Charlene posjetila s princem Albertom, a na popisu uzvanika bila je i Nicole Coste.

S obzirom na detalje sukoba njih dvije koji neprestano cure u javnost, jasno je da su prisutni bili spremni na sve, no čini se da su se organizatori pobrinuli da nikakvog incidenta ne bude jer se pokazalo da se Nicole i Charlene nisu srele na zabavi ni u jednom trenutku.

Nicole se ipak pobrinula da se njena prisutnost na gala zabavi ne prođe nezamijećeno pa je fotografiju na kojoj na zabavi pozira u glamuroznoj crvenoj haljini podijelila na svom Instagramu.

Više fotografija prica Alberta i princeze Charlene pogledajte u galeriji: 

Profimedia Princeza Charlene s princom Albertom