Vlatka Pokos se u podužoj objavi na Instagramu osvrnula na negativne komentare koje je dobila na račun toga što će nastupiti u Areni Zagreb, 9. veljače, u sklopu Megadance Partyja. Njezinu objavu prenosimo u cjelosti.

'Mediji se čudom čude što ću nastupiti u Areni Zagreb 9. veljače, iako sam, bez lažne skromnosti, jedna od ikona tog vremena! I iako je to već nekoliko puta najavljeno u medijima! Glupost je doista bezgranična. 'Metak' i 'Ne tražim ništa' bili su mega hitovi, i ponosno mogu reći, još uvijek su! Stoga, čemu čuđenje?

Prikupljanje lajkova, mrziteljskih komentara i dovođenje javnosti u zabludu da se vraćam na glazbenu scenu? Ne, ne vraćam se na glazbenu scenu niti se vraćam u Hrvatsku. Uvijek ću rado gostovati na ovakvim projektima i uvijek ću se vraćati uživati u svemu onom što u domovini volim. Tamo imam drage prijatelje i moje najdraže more na svijetu!', poručila je, a zatim se osvrnula na komentare na račun izgleda.

'A za sve one koji se zlobno pitaju mogu li se još uvijek razgolititi, imam poruku: Da, mogu! Bez kompleksa, photoshopa, umjetnog nosa, napumpanih usana, grudi i umjetne kose. Bez botoksa i filera. Sve je na meni prirodno i autentično. Pokoja borica više i to je sve! Moja figura je još uvijek mladenačka i izaziva zavidne i glupe komentare.

Vlatka Pokos
Instagram 

Mrzitelji neka mrze, mediji neka, kao i obično pišu gluposti, a svi oni koji se bez predrasuda žele zabaviti i prisjetiti nekih zdravijih i prirodnijih vremena, neka dođu u Arenu Zagreb 9. veljače! Bit će ludo!!! Evo malo zafrkancije sa snimanja prošle godine! Voli vas vaša neshvaćena i progonjena zvjezdica!', poručila je bivša voditeljica i pjevačica za kraj.