Bivša voditeljica i pjevačica, Vlatka Pokos, vraća se na glazbenu scenu, a nastupit će ni manje ni više nego u Areni Zagreb. Naime, Vlatka je jedan od izvođača koji pjevaju u sklopu Megadance Partyja u veljači.

'Vidimo se 9. veljače u Areni Zagreb na Megadance Partyju 2024.', napisala je Pokos na društvenim mrežama.

Uz nju će nastupiti i Electro Team, Denis & Denis, Ella, Sandi Cenov, Albina, Senna M, Tara ex. Karma, Ivana Banfić, Mirjana ex. Mandi, Šajeta, Minea, Alka Vuica, Colonia...

'Odabirom najvećih glazbenih hitova na koje smo plesali u klubovima na kontinentu i obali, uz nastupe uživo nekih od najvećih imena domaće glazbene scene, Arena Zagreb će na jednu noć postati najveća diskoteka u Hrvatskoj', stoji na stranicama organizatora, udruge Ideje Vrijedne Širenja.

Vlatka Pokos
Instagram 

'Memorijalno ćemo se prisjetiti i onih koji više nisu među nama, ali njihovi hitovi itekako jesu. Za očekivati je da bi se na podiju zajedno mogle naći tri generacije: djed - tata - unuk. Jer sigurno neće biti hita kojemu barem refren nećete zapjevati', dodali su sa stranice.

Podsjetimo, Vlatka je devedesetih bila članica benda 'Srebrna Krila', a mnogi je pamte po hitovima kao što su 'Ne tražim ništa' i 'Kad će taj petak'.