Zidovi ovog hotela čuvaju sramotne tajne zvijezda: Manekenki je zabranjen ulaz, a muž glumice gledao ju je s ljubavnikom

S vremenom je odsjedanje u ovom hotelu postala stvar prestiža, a paparazzi znaju da poznati žele biti ovdje pa ih vrebaju oko hotela kako bi ulovili što paprenije prizore.

MIXMP / Backgrid UK / Profimedia

U tijeku je 77. Filmski festival u Cannesu, a jedan od najprestižnijih festivala na svijetu na svom crvenom tepihu svake godine okupi brojna poznata lica.

Jedno od mjesta koja kriju najviše skandala je tamošnji Hotel du Cap-Eden-Roc.

Otvoren je 1865. godine, a prvotna namjena bila mu je da iscrpljenim umjetnicima pruži mjesto za odmor za mali novac, no danas u njemu odsjeda samo društvena krema.

Ime je dobio tek 1987. godine, a njegovi vlasnici bili su Francuzi, Rusi, Talijani, Britanci i Amerikanci.

Getty / Avalon / Profimedia 

Poznati koji dolaze na Filmski festival u Cannesu rado osjedaju u ovom hotelu koji je udaljen svega petnaest minuta vožnje od Cannesa. S vremenom je odsjedanje u ovom hotelu postala stvar prestiža, a paparazzi znaju da poznati žele biti ovdje pa ih vrebaju oko hotela kako bi ulovili što paprenije prizore, pogotovo na bazenu koji se nalazi u stijenama iznad mora.

Osim brojnih ljepotica fotografiranih u golišavim izdanjima, znao je 'pasti' i pokoji muškarac. Kontroverzni redatelj Roman Polanski je svojevremeno podignuo noge na ogradu i pokazao međunožje, a fotografi nisu gubili vrijeme.

Glumica Marlene Dietrich izazvala je prvi skandal u glamuroznom hotelu, jer je u njemu provela čak dvije godine s ljubavnikom. U hotel je stigla 1938. godine sa suprugom i kćeri, suprugovom ljubavnicom i svojim ljubavnikom. Tamo se pak zaljubila u veleposlanika u Engleskoj Joea Kennedyja, koji je bio u Francuskoj sa suprugom Rose i njihovo devetero djece. Marlene i Joe su proveli cijelo ljeto zajedno, a onda su ponovno došli sljedećeg ljeta.

Bivšem top-modelu Kate Moss navodno je zabranjen ulaz u hotel, jer je jedne godine demolirala sobu.