Holivudska glumica Eva Longoria već je nosila božanstvene kreacije na filmskom festivalu u Cannesu ovog tjedna, a sada je odjenula neobičnu toaletu koja baš ništa nije prepustila mašti.

Festival u Cannesu tradicionalno okuplja najveća imena svijeta filma, aEva je za jedan party izabrala jedan od svojih najhrabrijih outfita do sada. Riječ je o 'goloj haljini, omiljenom trendu među holivudskim zvijezdama posljednjih godina.

Njeno smjelo izdanje pogledajte u galeriji:

Jean Charles / KCS Presse / Profimedia, Sam Delpech / Bestimage / Profimedia Eva Longoria u Cannesu

I dok je Natasha Poly zaradila brojne kritike onih koji su njen outfit ocijenili vulgarnim, Eva je zahvaljujući bodiju u boji kože izbjegla takve komentare.

Naime, nosila je model koji je u potpunosti prekriven prozirnom tkaninom, a donji dio mu se nastavlja u lepršavi, kratak šlep.Cirkoni u obliku listića strateški pokrivaju pojedine dijelove tijela.

eva longoria
Profimedia 

Riječ je o toaleti brenda Yanina Couture koja je dio kolekcije kuće za proljeće 2019., a na pisti je predstavljena sa srebrnom kapuljačom koju Eva nije ponijela, piše Glossy.

Glumica je svoj look upotpunila srebrnim sandalama s remenčićima i štiklama, a kosu je skupila u visoku punđu uz jedan izvučeni pramen koji joj je uokvirio lice.