Jedan od glavnih „krivaca“ za gubitak svježine kože svakako je kolagen, „čuvar“ naše mladosti i ljepote. Ovaj prirodni protein, odnosno bjelančevina, zadužen je za čvrstinu i elastičnost naše kože ali, nažalost s godinama – sve ga manje imamo u organizmu što se prvo vidi na licu. 

prod_1233767_3.jpg
promo 

Znamo da se kolagen može nadoknaditi. Postoje brojni preparati i brojni sastojci koji boostaju kolagen, ali određeni sastojci doslovno brišu godine s vašeg lica. Jeste li probali Protinol™ i niacinamid? Protinol™ je inovativna i pionirska tehnologija koja aktivira čak dvije vrste kolagena za što snažniji efekt, omogućavajući efektnu anti-aging transformaciju kože! On duboko hidratizira kožu, smanjuje podočnjake i natečenost i na taj način uspješno se bori protiv znakova starenja, pružajući koži primjetnu punoću, volumen i čvrstinu.

prod_1233767_2.jpg
promo 

Nagrađen je čuvenom Edison nagradom, a u Avon Anew Renewal Power kremi za lice ima ga 10 puta više nego u drugim Anew kremama. Niacinamid posvjetljuje i briše fleke i efikasno umanjuje pojavu sitnih bora na licu. Također, ovaj čudesni sastojak štiti kožu od slobodnih radikala, te se preporučuje umjesto vitamina C koji reagira na sunčeve zrake izazivajući pojavu fleka na koži.

Oba sastojka nalaze se u najnovijoj Avon Anew Renewal Power kremi. Zahvaljujući njima ova dnevna i noćna krema obnavlja milijune ćelija kože, potiče dvostruko povećanje nivoa kolagena i čini kožu hidratiziranom.

Anew Renewal Power krema dostupna je u katalogu kampanje svibanj po cijeni od 19,50 €.