Samozatajnoj supruzi Thompson je posvetio najljepšu pjesmu: Zbog tajanstvene Sandre je povukao i drastičan potez

Thompson se vraća na scenu, svoj posljednji koncert održao je 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti jer je njegov sin Ante Mihael završio u bolnici.

Miranda Cikotic/PIXSELL

Fanove Marka Perkovića Thompsona razveselila je vijest da će pjevač nakon dvije godine ponovno stati na pozornicu i zapjevati svoje velike hitove. Njegov posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti jer je njegov sin Ante Mihael završio u bolnici.

Nedavno je objavljeno da će Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić zapjevati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza, dan nakon proslave Oluje. Kako je objavio Thompsonov tim, za njegovo sudjelovanje na okncertu najzaslužniji je upravo Ante Mihael koji je oca nagovorio da zapjeva.

Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Pjevač je oduvijek bio samozatajan o privatnom životu, no ono što se dobro zna jest da je prije 21 godinu našao ljubav sa sadašnjom suprugom, Kanađankom hrvatskih korijena Sandrom Rogić. Upoznali su se na njegovu koncertu u Kanadi te se i zaljubili. Iako je on već bio u braku prije toga, uspio je dobiti crkveno poništenje braka od Međubiskupijskog crkvenog suda u Splitu te su sudbonosno da izgovorili u Crkvi sv. Ilije u Kljacima nedaleko od Čavoglava. Svadba je održana na Valentinovo 2006. godine, tri godine nakon što su sklopili civilni brak.

Najstarijeg sina Šimuna dobili su 2003. godine, dvije godine kasnije i sina Antu Mihaela, a onda kćeri - 2007. godine su dobili kći Divu, a 2010. godine blizanke Katarinu i Cvitu.

Pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' Thompson je posvetio supruzi.

Robert Gašpert 

'Tekst te pjesme temeljio sam na osjećaju prema njoj i kroz nju joj htio zahvaliti za svu ljubav koju daje meni i našoj djeci i na podizanju cijele naše velike obitelji. Moja je Sandra cijeli život posvetila meni i djeci, a ta pjesmica samo je jedan mali dio moje zahvalnosti njoj', rekao je za Večernji svojedobno.

Sandra i Marko 2003. godine su se odlučili na veliki zaokret, iz Zagreba su se preselili u Split.

'Odlučili smo prvih deset godina živjeti u Zagrebu, a potom se preseliti u Split jer je Marko mislio da ću u Zagrebu lakše podnijeti preseljenje iz Kanade', ispričala je tada Sandra za Novu TV.

Instagram, Jadran Babić Obitelj Marka Perkovića Thompsona