Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Radio NU, početkom kolovoza Imotski će biti domaćin jednog od najvećih glazbenih događaja ovog ljeta. Na stadionu Gospin dolac očekuje se koncert na kojem će nastupiti tri velika imena hrvatske glazbene scene: Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić.

Organizatori još nisu službeno potvrdili nastup, ali prema izvorima bliskim radiju, pripreme su već u tijeku, a interes publike je ogroman.

Danas se oglasio i Mate Bulić o Thompsonovom sudjelovanju na koncertu.

Marko Perković Thompson i supruga Sandra Perković imaju petero djece
Robert Gašpert 

'Uspio sam ga nagovoriti. Cijela obitelj i ja smo mu govorili da je vrijeme i da je to dobro za njega. Nema smisla više ovako', rekao je za 24 sata Bulić, koji je krsni kum Thompsonovom sinu.

'Veza između mene i Thompsona je neraskidiva. On me poticao i stalno gurao te mi poklanjao pjesme. Ljudi su ga molili za te pjesme, ali on ih je odbio. Mene je tih 20 pjesama koštalo nula centi', rekao je Mate ranije za isti medij.

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se tad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela, koji je bio u ozbiljnom zdravstvenom stanju.