Prije 14 godina cijeli je svijet čekao vjenčanje Kate Middleton i princa Williama, koje je bilo zakazano za travanj sljedeće godine. Tada je Feng Shui stručnjak Anthony Cheng bio jedan od mnogih koji su dali svoje predviđanje o sudbini budućeg bračnog para. S obzirom na situaciju kroz koju sad prolaze William i Kate koja se bori s rakom, Britanci su se sjetili Changa, a njegovo predviđanje opet je krenulo kolati društvenim mrežama.

Chang je predvidio da će problemi za Williama i Kate početi u desetljeću kada on bude imao 39 godina. Nevjerojatno, kad je William napunio 39 godina, njegov brat Harry i njegova supruga Meghan Markle sjeli su s Oprah Winfrey i u skandaloznom intervjuu optužili kraljevsku obitelj za rasizam, podmetanja i fizičke napade.

kate middleton
WJ / Backgrid UK / Profimedia 

Uskoro su krenule glasine da William vara kate s markizom Sarah Rose Hanbury. Početkom ove godine svijet je šokirala objava palače da kralj Charles ima rak. U istom periodu Kate se podvrgnula abdominalnoj operaciji, a potom je palača naglo zašutjela o njenom zdravstvenom stanju.

Kako su se glasine i nagađanja razbuktale, Kate je sama objavila snimku na kojoj priznaje da ima rak te da se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji. Cheng je predvidio da će se princ William razvesti u 40-ima.

kate middleton
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

'William će doživjeti nesreću koja će biti fatalna ili će se razvesti', najavio je tada Cheng.

Kako je rekao, William ne bi smio putovati u tropske krajeve. Dodao je i da će Kate jako patiti ako ostane u braku s Williamom.

'Prema perspektivi kineske geomantije, princ Willam ima previše sreće 'breskvina cvijeta'. Drugim riječima, puno će se puta zaljubiti jer vrlo lako razvija osjećaje prema drugim ženama'', tvrdio je Cheng i dodao da će sudbina njihovog braka najviše ovisiti o tome koliko mu je Kate spremna oprostiti, jer je Geng shui stručnjak uvjeren da će William imati ljubavnicu.

Kako je izgledalo posljednje pojavljivanje Kate Middleton u javnosti pogledajte u galeriji:

Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia Kate Middleton na božićnoj misi