Ovo nitko nije očekivao: Pamela Ramljak pokazala kojim hobijem smiruje živce, fanovi joj čestitaju

U komentarima joj se javila i pjevačica Žanamari Perčić.

Instagram

Pjevačica Pamela Ramljak na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta s obožavateljima je podijelila hobi kojim smiruje živce.

'Odlučila sam podjeliti s vama hobi koji je meni odličan za živce. Prije nekih godinu dana počela sam skupljati modularne zgrade Lego i zaljubila se u izradu istih te počela sa svojim MOC kreacijama, što bi za ekipu koja nije upoznata s ovim značilo, my own creations, ili kreacije koje sam sama iz glave smislila', napisala je pa dodala:

'Ovaj MOC je inspiriran mojim nedavnim putovanjem u Španjolsku, svaki kat je namješten i može se lagano odvojiti od ostatka građevine, zbog toga se ovaj način gradnje i zove modularni. Imam u međuvremenu jako puno svoih kreacija pa ako vam se ova sviđa budem vam pokazala i druge. Što kažete? Ima li još tu Lego ljubitelja?'

'Imaš super živce, ja to nikad ne bih složio', 'Woow, svaka čast', 'Predivno', 'Prelijepo, bravo', poručili su pratitelji, a Pameli se javila i Žanamari Perčić koja joj je poručila: Wow predivno. Mene zanima gdje ti držiš sve te kreacije? Treba prostora za to.'

'Imamo igraonicu u kući', odgovorila je Pamela.

Instagram 

Podsjećamo, Pamela je nedavno podijelila tužnu vijest da je preminuo njezin pas Chewie.

'Ove male okice su se zauvijek zatvorile. Chewie je bio početak sretnog i novog razdoblja mog života. Udomila sam ga u razdoblju koje nijedna žena nikad ne bi trebala proći, ali on je definitivno pomogao u tranziciji, najviše mojih osjećaja vrijednosti. Moja prva fotka na Instagramu je upravo Chewie prije 10 godina', napisala je Ramljak i dodala:

'Volim te mala mrvice, putuj, i hvala za svaki divni trenutak.'