Video domaće influencerice Martine Vuletić od jučer je top tema na društvenim mrežama. Ona je na na svom Instagram profilu podijelila video u kojem sjedi u avionu, dok se u pozadini čuje dijete koje kroz grčevit plač doziva mamu.

Martina na snimci gleda u prazno smrtno ozbiljnog lica, a u opisu je kratko napisala: 'Kad me pitaju kad ćeš ti?', aludirajući na pitanja kada će se ostvariti kao majka.

I dok je jedan dio pratitelja ova snimka nasmijala, drugi su joj poručili da bi trebala imati više razumijevanja za majke koje putuju s djecom. Među njima je i Marijana Mikulić, majka trojice sinova, od kojih je jednom dijagnosticiran poremećaj iz spektra autizma. Što je ona poručila Martini pročitajte ovdje.

Na snimku je reagirala i influencerica Paula Sikirić, majka dvogodišnje djevojčice.

'Vule, nemoj me krivo razumjeti, ali ponekad je jako teško umiriti dijete koje prolazi određeni stres za koji ni ne znaš da je stres. Sigurna sam da je mama činila sve da ga umiri, a možda i nije jer je i ona 'ispizdila' u nekom trenu. Vjerujem kako se jednog dana ostvariti kao majka (naravno ako ceć htjet) i da ćeš shvatiti kako je bezvezan ovaj komentar bio', poručila je kolegici.ćeš 

S njom su se složile Lana Klingor i Pamela Ramljak, a među onima koji su podržali Martinu je Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Njihove komentare pogledajte u galeriji:

Instagram Komentari na video Martine Vuletić

Martina se kasnije oglasila o videu te poručila da ima pravo na svoje mišljenje, više pogledajte u galeriji:

Instagram Martinina strana priče