Pjevačica Indira Levak progovorila je o braku sa svojim suprugom Miroslavom Levakom, s kojim je prije 10 godina uplovila u bračnu luku.
Priznala je da savršen brak ne postoji te da i u njezinom postoje trzavice.

'Za mene brak nije idealan, to ne postoji. Brak je nekad oluja, a nekad uragan... Ipak, ljubav je najvažnija, kao i poštovanje. Suprug je moja srodna duša, a mi smo dvoje temperamentnih ljudi. Ja sam djevica, on je ovan i jako smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon dvadeset pet godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede', rekla je za Informer.

Otkrila je i kako su se upoznali.

'Mene muškarci jako vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: što ću ja s pjevačicom, a ja sam njega prva pozvala. Trebao je na prvi dejt doći u 12 sati, a stigao je tek u 19, oklijevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pjesme. Vjerujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući! Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene', ispričala je.

Otkrila je i da je njen posinak Roberto dio njenog tima.

'Roberto je postao moja desna ruka. On je mlad, prpošan, voli slušati, voli raditi što je najbitnije. Kad ne radi, on dobije batina, onda ga mogu ukoriti', rekla je.

Roberto je prije godinu i pola dobio sina Liama, za kojeg Indira kaže da je razveselio cijelu obitelj.

'Pa Liam je sve. U jednom momentu čistačica što i nije tako loše kad dođe kod babe neka počisti sve. Onda smo mu u jednom momentu dali gitaru, kako udara po toj gitari pa sam shvatila da postoji nekakav potencijal u tom svemu, e onda dida baca loptu. Sine, pusti ove pjevače, daj loptu, udaraj. To je jedno predivno dijete i unio nam je jako veliku radost u naše živote. Malo čekamo da odraste da ga svuda vodimo', rekla je.

Filip Hofer, arhiva Storyja Indira Levak kroz godine