Glumica Nataša Janjić Medančić s obitelji se zaputila na Zanzibar, a svojim obožavateljima na društvenim mrežama otkrila je da su prije polaska na godišnji odmor doživjeli nezgodnu situaciju na zagrebačkom aerodromu

'Za Dubai (UEA) putovnica treba vrijediti najmanje 6 mjeseci. Mi to nismo znali, nitko nas nije obavijestio, tako da je ovo drugi pokušaj ulaska u avion i odlaska na odmor. Prvi je neslavno propao zbog jednog člana', napisala je.

Nataša Janjić Medančić
Instagram 

Nataša je ranije podijelila i fotografiju u društvu supruga Nenada Medančića i njihovo dvoje djece, a domaće zvijezde poput Luke Nižetića, Anje Šovagović Despot i Anite Dujić obitelji su poželjele sretan put.

Inače, Nataša i Nenad u prosincu su proslavili petu godišnjicu braka, a slavna glumica na svom Instagram profilu nerijetko dijeli i njihove zajedničke fotografije. Par se vjenčao u tajnosti krajem 2018.,a nagađanja je glumica potvrdila za Novu godinu 2019. na Instagramu. 

U braku su dobili sina Tonija i kći Kaju, a glumica je u nedavnom intervjuu za magazin Story progovorila je o ljepotama majčinstva. 

'Sva velika i snažno emotivna iskustva neminovno te promijene, a majčinstvo je zasigurno jedno od najsnažnijih. No rekla bih da me ta promjena više obogatila i nadopunila neslućenim ljudskim moćima', priznala je.

Više fotografija slavne glumice pogledajte u galeriji:

Instagram Nataša Janjić Medančić