Glumica Nataša Janjić Medančić proslavila je petu godišnjicu braka sa suprugom Nenadom, a ovom prigodom na svom Instagram profilu podijelila je romantični video prepun njihovih zajedničkih trenutaka.

'Petica. Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace. Do neba i nazad! I sve ispočetka. Tvoja', napisala je Nataša.

Uz to, Nataša se na svom Instagram storyju prisjetila i vjenčanja te otkrila čemu se ona i suprug vesele u budućnosti. Njezini prijatelji i obožavatelji ubrzo su im čestitali godišnjicu braka u komentarima ispod objave.

'Bio je to najljepši dan. On još čeka veliku feštu, ja medeni mjesec, ali barem se imamo čemu veseliti u godinama koje slijede. Bogatstvo smo odmah izrodili, sad neka nam samo cvijeta. Volim te ljubavi, sretan nam peti rođendan braka', napisala je.

Nataša Janjić Medančić
Instagram 

Inače, glumica na društvenim mrežama nerijetko dijeli njihove zajedničke fotografije, a prije dvije godine otkrila je kako ju je suprug zaprosio i tako oduševila obožavatelje.

Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA. Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim. Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog 'zla'… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu!', napisala je u opis crno-bijele fotografije.

Vjenčanje u tajnosti je uslijedilo krajem 2018.,a nagađanja je glumica potvrdila za Novu godinu 2019. na Instagramu. Tad je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te uz nju napisala: '...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo'.

Kako se glumica mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Instagram, Mario Poje Nataša Janjić Medančić još uvijek osjeća posljedice potresa