Glumica Melissa McCarthy (53) pojavila se na dodjeli nagrada 'Producers Guild', koja okuplja američke producente. Iznenadila je drastičnom promjenom jer se praktički prepolovila. Nosila je ljubičastu haljinu 'pliš' uzorka, stavila je i pojas koji joj je dodatno istaknuo struk, a sve je upotpunila torbicom boje senfa. Društvo joj je pravio njezin suprug Ben Falcone, s kojim se vjenčala 2005. godine. 

Melissa McCarthy
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Melissa je bila odlično raspoložena, a iako je godinama pričala o borbi s kilogramima i tako otkrila da je nosila svaku konfekcijsku veličinu koja postoji, od S do XXXL, sada je tome stala na kraj. 

Melissa McCarthy se prepolovila, imala je 125 kila
Profimedia 

'U jednom periodu svojih 20-ih bila sam u odličnoj formi, ali nisam to cijenila. Nosila sam veličinu S i M, a onda sam mislila da to treba biti XS ili XXS. Sada se osjećam kao da imam dvoje sjajne djece i najboljeg muža na svijetu, a sve ostalo podrazumijeva rad na tome', prokomentirala je. Dodala je i da je u 30-ima prihvatila sebe i svoju težinu i da joj je muž puno pomogao u tome da se osjeća ugodno u svojoj koži.

'On je stalno pun ljubavi, ljubazan i dobar. I zabavan je i da budem iskrena, najčudniji čovjek kojeg poznajem', izjavila je. Melissa je smršavjela više od 35 kilograma, ali nije detaljno ispričala kako. U prošlosti je bila na dijeti koja se bazirala na visokom unosu proteina, ali je i intenzivno vježbala u teretani. 

Prije nego što je krenula raditi na novoj figuri imala je 125 kilograma. 

'Konačno sam rekla sebi: 'O, za ime Boga, prestani brinuti o tome'. I to je možda najbolja stvar koju sam ikada napravila', rekla je i dodala da je svjesna da će njezina kilaža u budućnosti sigurno varirati. 

'Ipak, to ne bi trebala biti najzanimljivija stvar kod mene. Mora postojati nešto više. Ima puno intrigantnijih stvari o ženama od njihove stražnjice ili njihovog ovoga ili onoga', zaključila je.

Kako sada izgleda Melissa pogledajte u galeriji: 

Instagram, Profimedia Godinama se borila s viškom kilograma, a sada je doskočila tom problemu