Vjerujemo kako će vas neke od ovih rodbinskih veza itekako iznenaditi.

1. Jonah Hill uspješno nas nasmijava već gotovo dva desetljeća, a Beanie Feldstein je krenula ovim putem 2019. filmom Booksmart - i iznenadila mnoge koji do tada nisu znali kako je urnebesni dvojac - brat i sestra. Beanie je 10 godina mlađa i zapravo dijele isto prezime, iako Jonah koristi svoje srednje ime Hill.

Jonah Hill i Beanie Feldstein slavni su brat i sestra
Profimedia 

2. John David Washington mnoge je zaintrigirao ulogama u filmovima BlacKkKlansman i Tenet, no njegov glumački talent nije bio iznenađenje onima koji su znali da sin glumačke legendeDenzela Washingtona kojega smatra najboljim glumcem na svijetu i uzorom.

John David Washington i Denzel Washington tata su sin s iznimnim glumačkim talentom
Profimedia 

3. Margaret Qualley smo zamijetili u Tarantinovom Once Upon A Time in Hollywood te u serijama The Leftovers i Fosse/Verdon, a za razliku od ovog, u Hollywoodu relativno novog lica, njezina mama Andie MacDowell itekako nam je poznata. Kada ih vidimo zajedno, jasno nam je otkuda nam je bila toliko poznata. Mama i kći pojavile su se zajedno u ulozi mame i kćeri i u fantastičnoj seriji Maid, a Margaret je i vrlo talentirana plesačica koja je oduševila u reklami za Kenzo parfem.

Poznate mama i kći Margaret Qualley i Andie MacDowell zaigrale su zajedno u izvanrednoj seriji Maid
Prodimedia 

4. Osim što su oboje glumili u filmovima Vrag nosi Pradu i Your Voice in My Head, Emily Blunt i Stanley Tucci i rodbinski su povezani. Stanley je, naime, u braku s Felicity Blunt, sestrom slavne glumice koju je upoznao na Emilynom vjenčanju 2010. godine.

Stanley Tucci u braku je sa sestrom Emily Blunt
Profimedia 

5. Oni s izvrsnim pamćenjem zasigurno će u Tobyju Sebastianu prepoznati Trystanea Martella iz mega uspješne serije Game of Thrones, a sve uspješnija, polagano, ali sigurno, postaje i njegova sestra Florence Pugh koja je srca obožavatelja diljem svijeta osvojila ulogama u filmovima Midsommar i Little Women. S obzirom na količinu glumačkog talenta koji teče genima ove obitelji, nadamo se da ćemo uskoro imati priliku gledati ih i u nekom zajedničkom projektu.

Slavni brat i sestra Tony Sebastian i Florence Pugh polagano ali sigurno osvajaju Hollywood
Profimedia 

6. Jedna od omraženijih uloga već spomenute mega uspješne serije Game of Thrones bez imalo dvojbe pripada Theonu Greyjoyu kojega je maestralno odglumio Alfie Allen, brat još poznatije Lily Allen, a ovaj talentirani dvojac zasigurno barem dijelić uspjeha duguje i tati - Keithu Allenu, kojega smo imali prilike gledati u filmovima Trainspotting, The Others i Shallow Grave.

Glumac Alfie Allen i pjevačica Lily Allen slavni su brat i sestra
Profimedia 

7. Jenny McCarthy, koju mnogi, osim kao predivnu ženu, pamte i kao nesuđenu srodnu dušu Jima Carreyja, sestrična je mega popularne Melisse McCarthy u koju su se na prvi pogled zaljubili milijuni gledatelja kada se još davne 2000. pojavila u Gilmoreicama u ulozi simpatične kuharice Sookie.

8. Iako je Dakota Johnson glumila u više od 30 filmova, malo je onih koji su ukrali toliko pažnje kao što je to bio slučaj s trilogijom ’50 nijansi sive’.

Dakota Johnson kći je legendarne glumice Melanie Griffith.
Profimedia 

Inače, ova sve popularnija glumica kći je Melanie Griffith i Dona Johnsona, a jednako popularan kao i njezini biološki roditelji je i njezin očuh Antonio Banderas koji je u braku s Melanie bio gotovo dva desetljeća.

Melanie Griffith i Don Johnson roditelji su glavne junakinje filma 50 nijansi sive Dakote Johnson
Profimedia 

9. Unatoč ulogama u više od 110 filmova, Blythe Danner najviše nas pamti po ulozi Dine Byrnes iz urnebesnih naslova o Fockerima, a ova super talentirana glumica mama je jednako talentirane Gwyneth Paltrow.

Sjajne glumice Blythe Danner i Gwyneth Paltrow mama su i kći
Profimedia 

10. Riley Keough obožavatelji prepoznaju zahvaljujući ulogama u filmovima Mad Max: Fury Road te Logan Lucky, no malo je onih koji znaju kako je ona kći Lise Marie Presley, a što znači da je Riley unuka jedne od najvećih zvijezda u povijesti - Elvisa Presleyja te pokćerka jednako planetarno popularnog Michaela Jacksona.

Riley Keough unuka je Elvisa Presleya i pokćerka Michaela Jacksona
Profimedia