Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brena nije jedina koja zna pjevati

GLAZBENO NADARENI, ALI IZBJEGAVAJU MEDIJE Ovo su brat i sestra Lepe Brene

Autor I.G.
Autor I.G.

O njezinom se životu zna gotovo sve, ali o njih dvoje zna se jako malo. Donosimo sve o bratu i sestri jedne od najpoznatijih pjevačica s područja bivše države

Izvor: Instagram

Iako slovi za jednu od najpoznatijih pjevačica na prostoru bivše države te se o njezinom životu piše već godinama, 60-godišnja Lepa Brena neke je stvari ipak uspjela zadržati daleko od očiju javnosti. U kakvom je odnosnu sa suprugom Bobom, sinovima, snahom pa čak i prvom gospođom Živojinović - pisalo se u više navrata. No, o njezinom bratu i sestri javnost zna vrlo malo.


Pravim imenom Fahreta Jahić, pjevačica je rođena kao treće dijete u obitelji, nakon sestre Fakete i brata Faruka. Oni, za razliku od mlađe im sestre, nikada nisu naginjali ka javnom životu pa su se stoga i vrlo rijetko pojavljivali u medijima, a uvid u njihove života davala je pjevačica tek ponekim objavama na društvenim mrežama. Tako su obožavatelji mogli vidjeti kako Fakte već godinama sa suprugom Zoranom i dvjema kćerima živi u Kanadi, kamo 60-godišnjakinja nerijetko odlazi na odmore i u obiteljske posjete.

Lepa Brena i brat Faruk - Nikad nije kasno
Izvor: You Tube

Povezane vijesti


Faruka pak je šira publika imala priliku upoznati prije nekoliko godina kada je pokazao vlastite glazbene sposobnosti u srpskoj glazbenoj emisiji 'Nikad nije kasno'. Stariji brat Lepe Brene tada je otkrio kako pjevačica nije jedina u obitelji koja je naslijedila glazbeni talent, ali za razliku od nje, on je svoj ipak odlučio zadržati samo na hobiju.

 'Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je međutim počela pjevati prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod utjecajem profesorice glazbenog Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dijete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u zboru. Odrasle smo slušajući glazbu s festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća', ispričala je Brena svojedobno za srpske medije.

Izbor Urednika

Royals