Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suprug Lepe Brene progovorio o stanju svog braka

Što se s njima događa nakon 29 godina bračne veze?

Lepa Brena i Boba Živojinović Izvor: Instagram

Suprug po mnogima najveće glazbene zvijezde u regiji, 60-godišnje Lepe Brene, tri godine mlađi bivši teniski as Boba Živojinović puno je rjeđe u javnosti i na društvenim mrežama od svoje ljepše polovice. No to ne znači da je manje zaposlen, obzirom da je već desetljećima uspješan poduzetnik koji zna ulagati u dobre poslovne prilike. Njegov najveći uspjeh je ipak taj što je uspio održati brak sa suprugom dugih 29 godina, a tajnu njihove uspješne veze otkrio je u razgovoru za srpski Story. 

Lepa Brena Izvor: Instagram screenshot

Ljubav nikad ne može zamrijeti ako je prava i ako se održava na dobar način

Bobu su upitali kako se njihov brak razvijao tijekom 29 godina i kako je izgledao na početku, a kako sada.

'I danas traje naša velika ljubav i sve ono što smo osjetili u trenu kada smo se vidjeli. Naša današnja zaljubljenost je prelijepa. Ne znam koliko se ljudi može pohvaliti ovim čime ja mogu: godine koje su iza mene i Brene nisu važne jer ljubav nikad ne može zamrijeti ako je prava i ako se održava na dobar način. Kada je ljubav u pitanju, isto je kao na početku, čak je i kvalitetnije i drugačije danas. Što se tiče strasti, ona je u početku uvijek jaka, ali i danas traje. Normalno je da iz prve mladenačke strasti poslije prelazite u neki novi nivo koji je mnogo kvalitetniji, sažetiji i ljepši. Poslije toliko godina zajedničke ljubavi, strasti i poštovanja, postajete mnogo jača osobnost, ona koja ima veliko iskustvo, zrelost, trezvenost, s drugačijim pogledom na život', odgovorio je  Boba.

Povezane vijesti

lepa brena Izvor: Instagram

Danas smo izgubili realnost života i postali smo reality društvo

'Ako je nešto pravo, onda nije bitno u kom se vremenu to događa. Ako imaš partnera koji te razumije i podržava, lakše je održati dobar supružnički odnos. Brak je kao biljka koju se mora paziti i održavati je. Svaki dan mora se raditi nešto dobro kako bi brak opstao. Danas smo izgubili realnost života i postali smo reality društvo, izgubile su se prave vrijednosti. Obitelj je izgubila značaj i u javnosti. Možda smo svi krivi za to – imamo pogrešne idole danas u odnosu na Brenino i moje vrijeme. Naša želja je uvijek bila da zaštitimo obitelj', nastavio je suprug Lepe Brene. Objasnio je kako su se u medijima puno puta pojavljivale netočne vijesti o njihovom razvodu.

lepa brena Izvor: Instagram

'Bio sam predstavljen u nekim medijima kao čovjek kakav nisam. Prvih 15 godina su nas mnogi razvodili i to skoro svakih tjedan dana. Morali bismo imati kodeks poštovanja prema javnim osobama, volio bih da se to vrati, kao i da se vrate prave obiteljske vrijednosti. To treba biti uzor mladima danas', rekao je bivši predsjednik Teniskog saveza Srbije. Za kraj je otkrio kako su Lepa Brena i on odolijevali izazovima u braku.

'Brena i ja smo vrlo jake ličnosti. Upoznali smo se 1987. i zajedno smo 33 godine. Prošli smo sve u životu i imali smo dvije potpuno različite karijere, koje nemaju nikakve veze jedna s drugom. Ja sam imao turnire svuda po svijetu, a ona je imala koncerte po svim balkanskim zemljama. Najveći uspjeh je bio to što smo opstali u takvim okolnostima, ali to je ljubav i osjećaj da je taj netko baš za tebe, i da je to ono pravo', rekao je Boba i dodao kako je njihov prvi susret bio fatalan.

 Izvor: Instagram

'Iste noći kada sam je upoznao rekao sam da ću je oženiti, i to se dogodilo. Poslije toga su došla djeca i obitelj. To je kruna našeg uspjeha. Sa Stefanom, Viktorom, Filipom, i sada sa snahom Aleksandrom i uz unuka, znamo da je to zajedništvo nešto najbolje što postoji. Mi kao obitelj pazimo, cijenimo i volimo naše zajedništvo', zaključio je.

Magazin

Royals