Nicolas Cage (58) usprkos godinama i dalje živi kao mladić.

Kako doznaje People magazin, glumac iščekuje treće dijete s novom, 30 godina mlađom suprugom Riko Shibato (27).

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja dok je Cage boravio u Japanu radi snimanja filma 'Prisoners of the Ghostland’. Nedugo nakon toga snimljeni su skupa u New Orleansu u obilasku Cageove osebujne grobnice u obliku piramide te su brzo započela šuškanja kako je na pomolu nova ljubavna veza.

Šuškanja su se ispostavila točna u veljači prošle godine kada je par uplovio u brak u intimnoj ceremoniji u hotelu Wynn hotelu u Las Vegasu.

Nicolas Cage i Riko Shabato zajedno su unatoč razlici od 30 godina.
Profimedia 

Cageu je ovo već peti brak, nakon što je prethodni s Erikom Koike poništio nakon svega četiri dana. Čini se kako će ovaj izdržati duže s obzirom na to da će glumac ponovno postati tata.

S glumicom Christinom Fulton dobio je prvog sina Weston Coppolu, no par se nikad nije oženio. Drugog sina Kal El-a dobio je s Alice Kim s kojom je bio u braku od 2004. do 2016. što je ujedno I najduže što je Cage izdržao u braku.

S prvom suprugom Patriciom Arquette oženio se 1995. i razveo šest godina kasnije. Već iduće godine, oženio se za Lisu Marie Presley, kćer kralja rocka Elvisa Presleya, no čini se da nisu pronašli sreću jer su zajedno podnijeli zahtjev za poništenjem 107 dana kasnije.