Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJANI ISPAD KONTROVERZNOG GLUMCA: Zamijenili ga za beskućnika i jedva izbacili iz restorana

Nicolas Cage je izbačen iz restorana u Las Vegasu gdje je nakon ispijanja viskija i tekile počeo vikati i postao agresivan.

Nicolas Cage Izvor: Profimedia

Nicolas Cage (57) napravio jeincident u restoranu u Las Vegasu nakon čega je zamijenjen za pijanog beskućnika i izbačen.

Tablod The Sun je objavio snimku na kojoj se vidi kako djelatnici izvode glumca iz prostora i pokazuju mu da se ne može vratiti unutra. Očito je da je Cage bio pod utjecajem alkohola i to su potvrdili i očevici, a sporni incident se zbio prošlog tjedna.

Nicolas, koji je bio odjeven u hlače leopard uzorka, crnu majicu i japanke, je ispijao viski i tekile nakon čega je postao glasan i agresivan. Prvo je sjedio na kauču, a kada je popio, počeo je vikati.

'Bili smo u tom baru kad smo primijetili tipa za kojega smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nicolas Cage. Bio je potpuno razvaljen i svađao se sa osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekile i viski. Vikao je na ljude i pokušavao se potući, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode', rekli su očevici za The Sun.

Povezane vijesti

'Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke prije nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući', dodali su.

Ovo nije prvi pijani incident slavnog glumca. U ožujku 2019. su ga snimili kako viče dok je podnosio u Las Vegasu prijavu za dozvolu za vjenčanje sa četvrtom suprugom Erikom Koike. Već četiri dana kasnije je tražio poništenje braka braneći se da je bio pod utjecajem alkohola i nije znao što čini.

Inače, glumac se u veljači ove godine oženio peti put u Las Vegasu s 30 godina mlađom Rikom Shibatom, a poznat je po svom ekscentričnom ponašanju i nepromišljenoj kupovini zbog čega je skoro bankrotirao. Naime, kupovao je otoke, skupocjene aute i lubanje dinosaura i medvjeda. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals