Propao od droge i dugova: Nove fotke slavnog glumca zaprepastile ljude, ima 46, a izgleda kao da mu je 96

Nove fotografije zvijezde Peaky Blindersa šokirale su fanove.

Profimedia

Glumac Paul Anderson, zvijezda serije 'Peaky Blinders' nekad je svojim izgledom bez muke osvajao srca brojnih obožavateljica diljem svijeta, no danas mu to vjerojatno ne bi lako pošlo za rukom.

Naime, u veljači ove godine fanove su zgranule njegove novije fotografije na kojima izgleda gotovo dvostruko starije od svojih 46 godina i vidljivo je da je fizički jako loše, a sad je ponovo snimljen kako bez majice hoda ulicama.

Brzo su počeli komentari da je postao puka sjena svog lika u hit seriji. Nove fotografije, snimljene nedaleko od njegove kuće koja vrijedi 1,2 milijuna funti u sjevernom Londonu, zabrinule su fanove koji tvrde da njegov izgled izaziva veliku zabrinutost i daje naslutiti da mu je život krenuo nizbrdo.

Ralph Dominguez/MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, početkom ove godine, glumac je bio uhićen nakon što je vlasnik bara u kojem se nalazio pozvao policiju. Glumca su zatekli u vidno alkoholiziranom stanju, a kod njega su pronađeni narkotici i lijekovi za smirenje. Tad je priznao da je konzumirao crack kokain i amfetamine te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1345 funti. U međuvremenu je otkrio da ima dugove te da je u minusu preko 17.500 funti.

Profimedia 

Budući da je trenutno u pripremi film 'Peaky Blinders', njegovo loše životno stanje izaziva zabrinutost i kod tvoraca filma koji se pitaju hoće li do početka snimanja Paul biti spreman za svoju ulogu.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Još se piše scenarij, no ovo bi moglo stvoriti velike probleme jer bi bilo teško imati film bez tako važnog lika, a neće biti lako ni vratiti ga u ulogu kao da se ništa nije dogodilo', rekao je izvor za Daily Mail.