'Još se sjećam molitve koju sam izgovarala...': Marijana Batinić podijelila sretne vijesti, nižu se čestitke

Marijana i Matej ne skrivaju koliko su ponosni na svoje kćerkice.

Instagram

Voditeljica Marijana Batinić na društvenim mrežama tek ponekad dijeli obiteljske fotografije, a ovog puta imala je poseban povod. Naime, njena kći Ena primila je sakrament Prve svete pričesti, a voditeljica je podijelila obiteljsku fotografiju iz crkve.

'Naša velika cura primila je prvu svetu pričest, a mala cura se nije htjela fotkati. Ne znam je li vama tako, ali meni se čini da je moja prva pričest bila prije 10 godina, a ne 35. Još se sjećam molitve koju sam izgovarala s ambona…', napisala je.

'Kako ste lijepi', 'Čestitike svima, predivni', 'Koja lipa fotografija, tisuću riječi', 'Čestitke na primanju svetog sakramenta, svi skupa ste predivni', 'Vaši pogledi govore 1000 riječi', samo su neki od komentara ispod objave.

Osim Ene, marketinški stručnjak i bivši rukometaš Matej Pašalić te voditeljica imaju i kćer Rozu, koja je rođena 2020. godine. Otkako je rodila prvu kćer, Marijana i njezin supug ustrajni su u tome da ne objavljuju njihovo lice na društvenim mrežama.

Instagram 

Marijana i Matej upoznali su se na Halloween partyju u noćnom klubu Katran, a vjenčali su se u siječnju 2015. godine u Zagrebu. Voditeljica je za vjenčanu kumu izabrala modnu blogericu, bivšu voditeljicu i producenticu Petru Nižetić Mastelić.

Podsjećamo, voditeljica je nedavno pokazala majku Vericu s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti, a mnogi obožavatelji primijetili su da neodoljivo sliče.

Instagram 

Više fotografija Marijane i Mateja pogledajte u galeriji: