Fotografijom koju je objavila na Instagramu Marijana Batinić poprilično je zbunila svoje pratitelje. Mnogi od njih nisu ulovili status koji je napisala uz nju pa su joj pohrlili čestitati misleći da je fotografija objava trudnoće.

Naime, Marijana na fotografiji gladi svoj trbuščić, no pokazalo se da je on, kao kod mnogi od nas, samo rezultat dobrih blagdanskih ručkova.

'Malo je reći da sam se prejela, malo mi je i neugodno. A vi, kako ste? P.S. Ne vjeruj uvijek svojim očima - stara prvoaprilska', napisala je u statusu.

Među onima koji su čestitali bila je i Sonja Kovač, koja i sama očekuje djevojčicu u narednim mjesecima.

'Lažeš me! Bemt ti ako je ovo prvoaprilska šala Batinić. Nasamarila si me, a duuuugo me nitko nije nasamario na prvi april! Šta ti je trudnički mozak', napisala je kad je shvatila zabunu.

marijana batinić
Instagram 

Potom se Marijana još jednom oglasila o fotografiji.

'Nikakav jastuk nije u pitanju, jednostavno sam pretjerala s materinom, pa hotelskom spizom i tako u krug... I toliko mi je bilo smiješno i još je 1. april da sam morala objaviti. Samo što rijetki čitaju caption, većina vidi ono što želi vidjeti', poručila je Marijana, koja je Uskrs provela u rodnom Splitu sa suprugom Matejem i kćerima.

Instagram, Sonja Dvornik Marijana Batinić i Matej Pašalić kroz godine