Svoj prvi Uskrs s malenim Joakimom Helena i Dominik Livaković proveli su u svom istanbulskom domu.

Kako je otkrila lijepa industrijska dizajnerica, svoj su dom ukrasili cvijećem i pisanicama, a mladi roditelji pozirali su s mališanom pored blagdanske trpeze.

Fotografije pogledajte u galeriji:

Instagram Helena i Dominik Livaković u Istanbulu

Helena je pokazala i vitku liniju u dugoj smeđoj haljini, a nekoliko svojih fotografija objavila je na Instagramu.

Uskrsni ponedjeljak obitelj je provela u gradu s dječakom. Tako na jednoj fotografiji Helena pozira s kolicima, dok je druga nastala na terasi restorana. Helena se za fotografiju naslonila na Dominika, koji je pak hranio sina.

Helena je rodila 6. siječnja ove godine u bolnici u Zagrebu. Da je trudna je vješto skrivala od javnosti do zadnjih dana, a čestitike su primali od mnogih. Porodila ju je ginekologinja Velena Radošević, koja je bila zadužena i za porode Maje Šuput, Ane Maslać Plenković i Izabel Kovačić.

helena1.jpg
Instagram 

Zanimljivo je da je Helena cijelo vrijeme trudnoće bila aktivna na Instagramu, a zahvaljujući dobro odabranim kutevima i pozama te starim fotografijama koje je naknadno objavljivala, čitavo vrijeme njeni pratitelji nisu uspjeli 'uloviti' trudnički trbuščić.

Doduše, gospođa Livaković je tijekom zandjih mjeseci trudnoće prorijedila objave, a kad bi i podijelila Instagram Story on bi uključivao Dominika ili njihovog ljubimca Cruza.

Ona i Dominik u vezi su od 2017., a vjenčali su se prije dvije godine u Crkvi svete Stošije u Zadru, otkud je rodom Livaković. Mladence i njihove goste je ispred crkve zabavljala Grupa Ljubav, a kasnije su u sali pjevali Petar Grašo i Saša Matić. Ceremoniji su prisustvovali brojni poznati, kao što su Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida...

Podsjetimo, Livaković je napadnut tijekom susreta njegovog Fenerbahčea s Trabzonsporom i taj napad će vjerovatno odrediti njegovu budućnost. Poslije reprezentativnih obaveza vratio se u Istanbul, a kako pišu mediji, treneru Ismailu Kartalu je rekao da ima namjeru otići iz kluba.

'Dominik Livaković se vratio u Istanbul i pridružio se suigračima. Hrvatski golman je rekao treneru Ismailu Kartalu da će završiti sezonu u Fenerbahčeu, ali da će tijekom ljeta razmotriti ponude koje dođu', pišu turski mediji.