'Dva mjeseca', napisala je ponosna Helena Livaković koja je pozirala sa sinom Joakimom u liftu. Mališana je dobro odjenula i nije odoljela njegovoj slatkoći pa ga je ljubila. 

Helena Livaković objavila fotografiju sina Joakima
Instagram 

Objavila je i video u kojem drži sina za ruku, a na deki na kojoj je Joakim ležao bilo je napisano njegovo ime. 

Helena je rodila 6. siječnja ove godine u bolnici u Zagrebu. Da je trudna je vješto skrivala od javnosti do zadnjih dana, a čestitike su primali od mnogih. Porodila ju je ginekologinja Velena Radošević, koja je bila zadužena i za porode Maje Šuput, Ane Maslać Plenković i Izabel Kovačić.

Helena Livaković objavila fotografiju sina Joakima
Instagram 

Zanimljivo je da je Helena cijelo vrijeme trudnoće bila aktivna na Instagramu, a zahvaljujući dobro odabranim kutevima i pozama te starim fotografijama koje je naknadno objavljivala, čitavo vrijeme njeni pratitelji nisu uspjeli 'uloviti' trudnički trbuščić.

Doduše, gospođa Livaković je tijekom zandjih mjeseci trudnoće prorijedila objave, a kad bi i podijelila Instagram Story on bi uključivao Dominika ili njihovog ljubimca Cruza. 

Helena Livaković objavila fotografiju sina Joakima
Instagram 

Atraktivna Helena je s Dominikom u vezi od 2017., a vjenčali su se prije dvije godine u Crkvi svete Stošije u Zadru, otkud je rodom Livaković. Mladence i njihove goste je ispred crkve zabavljala Grupa Ljubav, a kasnije su u sali pjevali Petar Grašo i Saša Matić. Ceremoniji su prisustvovali brojni poznati, kao što su Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida...

Fotografije sina Helene i Domagoja Livakovića pogledajte u galeriji: 

Instagram Domagoj i Helena su dječaku dali ime Joakim