'Planiramo to u bliskoj budućnosti...': Nakon ogromnog uspjeha na Eurosongu, Baby Lasagna otkrio koji mu je najveći san

Marko je priznao i da bi volio nastupati van regionalne scene.

Matija Habljak PIXSELL

Marko Purišić, mnogima najpoznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, sinoć je zapjevao na Sea Star Festivalu u Umagu i tako oduševio svoju publiku. Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu, a sada na konferenciji za medije otkrio čemu se najviše veseli u budućnosti.

'Još mi je sve novo, još se uvijek privikavam na neki način i na neke određene stvari. Jedva čekam da izađu snimke drugih pjesama koje ću svirati jer mislim da će se ljudi ugodno ili neugodno iznenaditi s time što imam za ponuditi, jer ne zvuče sve pjesme kao 'Rim Tim Tagi Dim'. Tako da ja čekam da čuju drugu stranu Baby Lasagne', rekao je.

Instagram 

Marko je priznao i da bi volio nastupati van regionalne scene, ali da mu je najveća želja upravo nastup u pulskoj Areni.

'To je bio san i pričao sam s bookerom o tome zašto nismo, pa mi je dao razlog zašto nismo i bio je u pravu. Planiramo to napraviti u bliskoj budućnosti.'

Podsjećamo, zbog ogromne reklame i sjajnog rezultata koji je doprinijeo promidžbi Hrvatske, Vlada je Baby Lasagni odlučila dati 50.000 eura. Ipak, Marko se nakon ove vijesti oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku premijeru Andreju Plenkoviću.

'Zahvaljujem Hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000€. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji I dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći. Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatske vlade donira 25.000€ zavodu za pedijatrijsku onkologiju I hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić". Nadalje, ostalih 25.000€ volio bih donirati zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju I transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala', napisao je.

Instagram 

Više o nastupu Baby Lasagne na Eurosongu pogledajte u galeriji: