Nakon dugo vremena u javnosti: Edo Maajka godinama se bori s ozbiljnim problemom zbog kojeg izbjegava kamere

U dugogodišnjem je braku sa suprugom Lilach.

Instagram

Reper, tekstopisac i glazbeni producent Edo Maajka sinoć je nastupio na festivalu 'Beer Fest' u Zagrebu i oduševio mnogobrojnu publiku. Reper je bio ležerno odjeven u crnu majicu, jaknu i hlače i bio je sjajno raspoložen.

Inače, ovo je jedno od njegovih rijetkih pojavljivanja u javnosti. Krajem prošle godine otvorio se o svojoj borbi s anksioznošću i napadima panike. Istaknuo je da su mu okidači sve vrste intervjua, zbog čega ih nerijetko odbija.

Zeljko Hladika/PIXSELL 

‘Većinom sam dobro i super, a nisam dobro kad me hvata anksioznost. Okidači su uvijek i stalno intervjui pred kamerama, u radijskim emisijama, javnim nastupima, kad moram sjediti i pričati. Blokada koju proizvodi tjeskoba te koči, pogotovo je to vidljivo u poslu kojim se bavim. Postaješ ograničen, ne daješ sve od sebe. I ta su stanja mučna i teška’, kazao je reper za Telegram.

Ispadnem š***k, novinari me traže intervju koji će koristiti promociji mojih pjesama, a ja jednostavno ne mogu. Onda odgađam, povlačim se, nadam se da će poziv nekim čudom nestati ili da će sugovornik odustati. Naljute se na tebe i protumače kao bahatost’, dodao je reper.

Podsjetimo, Edo je u dugogodišnjem braku sa suprugom Lilach. Zajedno su dobili kćer Ariel-Yasmin, koja danas ima 11 godina. S bivšom suprugom Lanom ostao je u dobrim odnosima. U braku su bili šest godina, a razveli su se 2007. godine.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji: