Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pogledajte kako je Edo Maajka izgledao prije 24 godine

Autor A.S.
Autor A.S.

Tko je taj dječak?

Izvor: Facebook

Edo Maajka, jedan od najpopularnijih regionalnih repera, na Instagramu se prisjetio svoje mladosti. Objavio je fotografiju snimljenu na Gornjem gradu u Zagrebu, a njegovi obožavatelji, malo je reći, oduševljeni su.

Pravog imena Edin Osmić, te davne 1996. godine pozirao je uz kip Matoša. Imidž mu je, može se reći, mnogo drugačiji od onog danas - duga kose, popularne 'marte' na nogama i flanel košulja, no fanovi su mu u komentarima dali do znanja da im se njegov tadašnji izgled sviđa.

'Dečkić', 'Ovo je dok si još bio reper u pokušaju', 'panker', bili su neki od komentara. Danas 41-godišnji Edo njeguje sasvim drugačiji imidž te je daleko od 'pankera' kakvim se nekada činio. Inače, baš u Zagrebu, popularni reper spasio je 'živu glavu'. U proljeće 1992. godine rat je zahvatio i njegov kraj -  pa je Maajka prisiljen pobjeći u selo Ograđenovac nadomak Brčkog. Kamionom, kao i mnoštvo ljudi zahvaćenih ratom, prelazi u Hrvatsku gdje prvo u Privlaci kraj Zadra, a zatim u Zagrebu nalazi svoje mjesto pod suncem. Prije deset godina preselio se u Izrael sa svojom zaručnicom Lilah i kćerkom Yasmin.

Izvor: Story

Tagovi

loader