Sjećate se Ervina iz Big Brothera? Danas izgleda sasvim drugačije zbog teške nezgode, život mu je obilježila tragedija

Mišićavi Bošnjak je nakon izlaska iz BB kuće nastavio svoju showbizz karijeru.

Youtube / Screenshot

Bivšu reality zvijedu i fitness trenera, Ervina Mujakovića, domaće je gledateljstvo upoznalo u regionalnom 'Big Brotheru' u kojem je došao do samog finala. Mišićavi Bošnjak je nakon izlaska iz BB kuće nastavio svoju showbizz karijeru. Pojavio se u nekoliko glazbenih spotova, ganjao je manekensku karijeru te je bio traženi fitness trener.

Sada je objavio nekoliko fotografija s plaže i pokazao kako izgleda danas, devet godina nakon sudjelovanja u popularnom showu. Naime, uživao je na Cipru sa svojom djevojkom, bivšom Miss Slovenije, s kojom je pozirao u kupaćima.

'Djevojka je bivša Miss Slovenije. Poslovna je i jako uspješna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše. Pored izgleda, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom', rekao nam je Ervin ranije.

Poznato je i da mu se 2022. godine dogodila teška nezgoda. Naime, ozlijedio se u teretani te je nekoliko mjeseci bio nepokretan, o čemu je progovorio za našu Scenu.

'Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posjećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa cijelu tu godinu nisam mogao trenirati. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabiijim intezitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme', ispričao je.

Također, njegov život nakon izlaska iz Big Brother kuće obilježila je i tragedija. Naime, preminula mu je majka za koju si bio jako vezan čitavog života.

'To mi je najbolnija stvar u životu. Zasigurno najstresniji i najbolniji period u životu jer sam bio jako vezan za majku. Živio sam samo s njom. Bol i tuga zbog majčine smrti su uvijek tu i tako će biti dok sam živ', rekao je.

Više Ervinovih fotografija pogledajte u galeriji: