Prošle su dvije godine otkako je nestala pobjednica 'Big Brothera', Marijana Seifert. Tog 27. travnja 2022. su na Mostu mladosti u Zagrebu pronađene njezine stvari, dokumenti i mobitel. Bilo je raznih špekulacija, pregledavala se Sava, ali njezino tijelo nije pronađeno, pa se i dalje vodi kao nestala osoba. Marijanin nestanak prijavio je suprug Karlo Seifert, kojeg je upoznala dok je konobarila u kafiću u Zagrebu, a s kojim se pobjednica realityja vjenčala 2020. Zajedno imaju sina Aleksandra. Nakon izlaska iz showa, Marijana se povukla iz javnosti i okrenula vjeri. 

Marijana Seifert
Nestali 

Svojedobno su objavljene poruke koje je Marijana slala svojoj majci Gordani Kovačić i prijateljici, koja je htjela ostati anonimna. Iz dopisivanja je bilo vidljivo kako je suprug Karlo Seifert, navodno, prijetio Marijani. 

'Doslovno mi je reka da može inscenirat da sam napravila neko sra.. i da me nema više. Samo se bojin da mi ne insceniraju nešto kako mi je prijetio. Osjećam se ugušeno i ucijenjeno, plače mi se. Bojin se na šta je još spreman. Ne virujen mu', pisala je Slobodna Dalmacija. 

Karlo dugo nije davao izjave za medije, a onda je rekao kako je to morao učiniti jer su počeli upirati prstom u njega, optuživši ga da ima veze s njezinim nestankom, pa i smrću. 

'Nikad nisam prijetio svojoj supruzi niti sam joj naudio na bilo koji način. Moja supruga je u tim porukama 25. veljače pisala kako je nju strah, kako će se njoj nešto inscenirati… Dva dana ranije je, 23. veljače, pod utjecajem alkohola uhićena u vlastitom stanu zbog nasilja prema meni i mojoj majci i to pred dvoje malodobne djece. Ne znam što reći na te poruke jer nakon njezina nestanka otkrivam veliku količinu neistina koje je govorila svima oko sebe', rekao je za Dnevnik.hr.

Marijana Seifert i Karlo Seifert
Instagram 

Marijanin suprug ispričao je kako ju je molio da poradi na sebi i problemu s alkoholom i pružio joj šansu, ali pod uvjetom da prestane s pijanstvima. To se, nažalost, nije dogodilo, tvrdi, već mu je mjesec dana kasnije prijetila kuhinjskim nožem. Njezina agresija uvijek je bila povezana s alkoholom, kaže. 

'Pet dana prije njezina nestanka priopćio sam Marijani i njezinim roditeljima da želim razvod. Noć ranije njezini su nećaci bili kod nas na prespavancu, trebala je doći kući u 21 sat, no došla je ujutro u 7 sati, alkoholizirana. Slala je poruke kolegici da je s jednim mladićem provela cijelu noć. S obzirom na to da je to bila prevara već po ne znam koji put, rekao sam joj da to više neću trpjeti. Ponudio sam da u stanu ostane koliko joj treba dok se ne snađe, ali da treba biti svjesna da je to kraj naše veze', istaknuo je Karlo. 

Marijana i Nemeš u Big Brotheru
Story arhiva 

Prije njega, Marijana je bila u braku s Nikolom Nemeševićem Nemešom, kojeg je upoznala u 'Big Brother' kući. Te 2011. je supruga Ivana Čvrljka, s kojim ima kćer Korinu, prevarila s Nemešom. Pred kamerama su ih gledali milijuni, a nakon izlaska iz showa, Nemeš i Marijana su prekinuli pa su se opet mirili. Vjenčali su se 2016. u Istri kod matičara pred 20-ak ljudi, a razveli su se osam mjeseci kasnije. U kolovozu prošle godine razgovarali smo s Nemešom, koji nam je rekao kako se nada da će pronaći Marijanu jer obitelj i prijatelji zaslužuju znati što se dogodilo.  

Više fotografija Marijane pogledajte u galeriji: 

Instagram, Story Pobjednici Big Brothera gubi se svaki trag od 27. travnja 2022. godine. Suprug Karlo Seifert prijavio je njen nestanak