Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u travnju prošle godine, a jutro nakon nestanka na Mostu mladosti pronašli su njezine dokumente i mobitel. Prijateljica pobjednice 'Big Brothera' 2011. tvrdi kako joj je teško povjerovati da bi Marijana samo tako napustila svoju djecu. Prisjetila se posljednjeg razgovora koji je imala s Marijanom.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Tomislav Miletic/PIXSELL 

‘Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njezino dijete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njezin rođendan’, rekla je prošle godine za Jutarnji list. Ovih dana objavljene su poruke koje je Marijana slala majci Gordani Kovačević i prijateljici koja je htjela ostati anonimna. Iz njihova je dopisivanja vidljivo kako je Marijani suprug Karlo Seifert, navodno, prijetio.

'Doslovno mi je reka da može inscenirat da sam napravila neko sra.. i da me nema više. Samo se bojin da mi ne insceniraju nešto kako mi je prijetio. Osjećam se ugušeno i ucijenjeno, plače mi se. Bojin se na šta je još spreman. Ne virujen mu', prenosi Slobodna Dalmacija

Marijana Seifert
Zorana Jevtić/KURIR 

Dodala je da je Marijana zvučala sjetno, da je propitkivala kakva budućnost čeka njezinu djecu, ali i kako ju je pozvala k sebi, ali Marijana nije mogla doći. O eventualnim problemima u braku s Karlom Seifertom nije govorila već je istaknula kako sve ide svojim tokom. Marijanina sestra Maja Kovačević već je u nekoliko navrata obavještavala javnost o novim informacijama vezanima uz slučaj njezine sestre. 

Maja Kovačević sestra je nestale Marijane Seifert
Youtube/Bar Srbija 

Marijana i Karlo navodno su se upoznali dok je pobjednica realityja konobarila u kafiću u Zagrebu. Vjenčali su se 2020. i dobili sina Aleksandra. Nakon izlaska iz regionalnog showa povukla se iz javnosti i okrenula vjeri.

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Seifert imali su aferu u Big Brother kući
RTL 

Prije njega bila je u braku s Nikolom Nemeševićem Nemešom, kojeg je upoznala u 'Big Brother' kući. Te 2011. je supruga Ivana Čvrljka, s kojim ima kćer Korinu, prevarila s Nemešom. Pred kamerama su ih gledali milijuni, a nakon izlaska iz showa, Nemeš i Marijana su prekinuli pa su se opet mirili. Vjenčali su se 2016. u Istri kod matičara pred 20-ak ljudi, a razveli su se osam mjeseci kasnije.

Marijana Seifert bila je pobjednica Big Brothera
Pixsell/Tomislav Miletić 

'Imala sam najbolje namjere i zbilja sam dala sve od sebe, ali prekid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala', izjavila je svojedobno Marijana u televizijskom intervjuu. Početkom kolovoza razgovarali smo s Nikolom Nemeševićem Nemešom, bivšim Marijaninim suprugom, koji nam je ispričao kako se nada da će pronaći Marijanu.

Više fotografija Marijane pogledajte u galeriji:

Story arhiva, Tomislav Miletić/PIXSELL Marijana Seifert nestala je krajem travnja