Nakon Ive Kovačevića, koji je ekskluzivnu izjavu o nestanku svoje kćeri Marijane Seifert dao za Story.hr, oglasila se i neutješna majka Gordana. Požalila se kako prosvjed njezina muža ispred policijske uprave u Krugama nije urodio plodom te da nisu dobili nijednu novu informaciju o nestaloj kćeri.

Ona je i ranije govorila da nadležni organi, njihovoj utučenoj obitelji, ne iznose ništa o istrazi i Marijaninom slučaju, iako ih oni stalno zovu i raspituju se.

'Kao i proteklih šest i pol mjeseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je prosvjedovao, bio je i vratio se', rekla je Gordana pa dodala:

'Ne dešava se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se... A što se radi, to nam ne govore, tako da ne znam što misliti, što kazati', zaključila je Kovačević za Kurir.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Goran Stanzl/PIXSELL 

Nedavno je bilo šest mjeseci od nestanka Marijane Seifert, a njena majka se tada emotivnom porukom oglasila na društvenoj mreži.

'O bože moj dragi, gdje je? Danas je šest mjeseci da si nestala, šest mjeseci prevelike boli i tuge! Tko je kriv za tvoj nestanak?', napisala je Gordana Kovačević na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Ivo Kovačević je u nedavnom intervjuu otkrio da je njegova supruga 'psihički loše' te da 'non-stop plače čim se spomene jedna riječ'. Istaknuo je kako mu se život, u posljednjih šest mjeseci, u potpunosti promijenio te da za njega više nema veselja.

Marijana ima dvoje djece
Pixsell/Tomislav Miletić 

'Nikako, šest mjeseci nisam ušao u kafić da s prijateljima popijem kavu. Ne zato što ne želim, nego zbog pitanja koja dobivam. Imate ljude koji pitaju iz znatiželje, ima onih koji suosjećaju sa mnom. Kako bih izbjegao one koji me pitaju da bi širili dalje i još nešto dodali, onda se najbolje odmaknuti od svega. A kakav mi je život, nikakav, niti se mogu nasmijati niti razveseliti, niti otići na krizmu i pričest nekome. Kako ću? Da svira glazba i da se veselim, a čemu? Niti mogu niti hoću', ispričao je otac nestale Marijane.